Dá sa postaviť bungalow svojpomocne do 50 000€?

Ahoj, rada by som vedela váš názor. S manželom chceme postaviť bungalov cca 10x10. S tým že pozemok máme, v rodine máme murárov, vodárov, elektrikárov aj stolárov. Drevo na krov budeme mať lacnejšie, terén stačí upravovať minimálne. Krov nám urobí ujo... :-) sme taká veľká rodina a keď sa do toho pusita všetci, dalo by sa to? Čo si myslíte vy??? :-)
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/forum/rozp... http://www.modrastrecha.sk/forum/rozp... http://www.modrastrecha.sk/forum/rozp... http://www.modrastrecha.sk/forum/proj... je tu toho kopec na túto tému @vierocka888
Profilova fotka
@vierocka888 co je to vsetky prace urobime sami??? ale asi by som sa riadil diskusiami co dala ups. :)
No všetko by sme robili sami... elektriku, vodu, kúrenie, hrubú stavbu... asi len strechu by robil nejaký ten odborník :-)
Uplne vpohode, cenu mozete presvihnut iba drahymi materialmi a technologiami ale da sa to hravo ustriehnut. Mam osobu skusenost s vecsim poschodovym domom, stavanym svojpomocne...
Profilova fotka
@vierocka888 a uz sa to zbiera, sterchu by robil niekto iny... pocitam ze aj potery, omietky, montaz kuchyne, neviem ako s obkladmi v kupelni.... :) uz to neznie ako vsetko sami :)
nieee :-) len cisto strechu by robil niekto iny... inak vsetko od obkladov az po montaz nabytku by sme robili my :)
Profilova fotka
Téma je duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Pokračovať môžeš na vyššie uvedených linkoch. Pekný deň
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?