Cena za prípojky (voda elektrina) studňa, základová doska, žumpa

Dostal som ponuku na: - elektrická prípojka cca 25m, 2,5m cez cestu, bez rozvádzača - vodovodná prípojka 9m + vodovodná šachta betónová, prejazdná - základová doska - 75m2, terén - rovina, DT 1 rad, makdam, betonová platňa 15cm (20cm) - žumpa 6m3, zvod kanalizácie do nej - studňa - 5m bagrovaná, skruže toto všetko za 7000€. Myslíte že je to dobrá cena?
Odpovedať
Profilova fotka
kúzelná, chcel som Vám ponúknuť miesto žumpy koreňovú čov ale tá by sama stála 2tis.€
Odpovedať
@sle to je cena za pracu alebo praca aj material? Lebo ak je to vratane zumpy, skruzi, zakladovej dosky atd, tak ta cena je vyborna.
Odpovedať
je to aj s pracou a materialom od budúceho suseda :)
Odpovedať
Profilova fotka
gratulujem , našiel si si sponzora , ak to všetko toľko stoji tak je filantrop . :-)ozvy sa koľko ta to vyšlo reálne a nie čo povedal a keď sa dozvieš , kde sa stala chyba pri nacenení .
Odpovedať
hmm.. tak to je snáď aj podozrivé.. zistím aj referencie, či sa za cenou neskrýva nespoľahlivosť a nekvalita... Ako sa pohybuje cena za tento druh prác? priemerne, orientačne?
Odpovedať
za 7 000 nie je šanca.... 20 kubikov betonu pokjde len do dosky....x 40€ sme na 800€ DT len vykládka, dovoz, palety je 100 € DT ked 100 ks po 1,4 tak je to 140 makadam 5m3 + dovoz 130€ k tomu ešte nemáš železo to je karisiet cca 15 kusov po 30€ t.j 450€ báger 50€/hod x 5 spolu 250 € skrúže 5x30 to je 150 € siete - rúry, kolená, tam ti nabehne položiek kotúč na flexu, vodovdný ventíl... kábel ciki na elektriku... to sa nezdá, ale 150 len luskne + chránička len toto čo som ti vymenoval je za 2170€... ešte som ti nenarátal hromozvod gulatinu, pásovinu... šalung na zaliatie dosky ja si myslím, že za 7 000 nie je šanca... aj ak by si si to robil všetko sám a robotu nerátame.... tak aj materiál potrebuješ geodeta na geometrák, kto ti strelí nulu... proste veľa vecí revízne správy k elektrike... atd, atd.... to som napísal len na otvorenie očí... a to som ešte nerátl pod cestu a žumpu a kanlizačný zvod...,
Odpovedať
Profilova fotka
@tvojaritka suhlasim , ale ak je sused filantrop tak v pohode. Ale myslím si že je to ako vždy , za každú cenu si myslieť aký som šikovný a lacno urobím , a potom príde vytriezvenie pri zistení skutočnosti koľko to stoji reálne. 90 % ludi čo si mysli že sú šikovný a ušetria svojpomocou , potom na to príde.
Odpovedať
A peniaze chce na ruku na nákup materiálu a zvyšok ešte doplatíš či?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?