Cena za prácu hrubej stavby z tehál 400 za 8700€?

Ahojte zohnal som si zivnostnikov na postavenie hrubej stavby domu zastavanej plochy 138m2 92m3 obvodovyh stien priecky teraz neviem.... :-| jedna sa o pracu komplet nachystane po strechu tz. po vence vykopanie zakladovych pasov do toho nepocitajte jedna sa sa o cenu 8700e takze zaklady obvodove mury a priecky a vsetky vence a aj armovanie plus komin vsetko maju lesenie naradie salovanie o nic sa nestaram takze 8500e vela? malo? tak akurat? dakujem za vsetky odpovede
Odpovedať
myslim, ze je to tak akurat, ak by to bolo viac, bolo by to na zvazenie. Neviem kolko ich je, ale ak su zohrati a sikovni, tak maju robotu na 4 tyzdne. PS.. sorry, nemozem neokomentovat vyber materialu.. stavat z tehly 400ky je strasna chujovina.. Ak to este nemate objednane, tak to zmente cim skor na optimalnych 230-250, uspora vam zaplati poriadne zateplenie, nie tie chabe reci vyrobcov materialov.
Odpovedať
138 m2 za 8700 podla mna nie je zla cena ak je v tom aj krov na bungalov co vacsinou nebyva jednoducha strecha ak to nie je klasicke Acko tak sa narobia ako na krove tak i na pokryvani. Suhlas so stowasser, 400 tehla je blud obludny do 30 cm, viac je to zbytocne. ako velmi neusetrite (mozno par sto Eur, max tisicku) na tehle ak znizite hrubku muriva o polovicu ale ak nechcete mat hrube mury radsej pridajte na hrubke izolacie. zrejme aj pani murary ak beru odmenu za kubiky tak menej by ste mali platit aj za pracu aj ked podla mna je to ta ista robota.
Odpovedať
treba si pozriet ceny tehal,zmenou hrubky muriva sa takmer nic neusetri,niekedy su dokonca tensie drahsie. ak sa jedna o bungalov tak je cena na hornej hranici.
Odpovedať
Profilova fotka
@luka10 podla mna urcite dobra cena ( nas to vyslo viac, dom 121 mm2) ked numusi nic ine zhanat lesenie a dosky na salovanie...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
neni problem, za pracu akurat, ale at daju zaruku aspon 5 rokov. uvidis jak reakcia
Odpovedať
@lado2906 tusim,uz tam prezil zopar vianoc. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?