Cena stavby a náklady na energie v bungalove

Ahojte chcel by som poprosiť niekoho kto má postavený bungalov do 100m aké má náklady na energie, a kolko približne vyšla stavba svojpomocne( žiadne veľké stavby ) -každý príspevok je výtaný, chcely by sme ísť bývať do svojho a u nás sú ceny bytov privysoké, bývame v nájomnom byte len sa bojíme že si to nebudeme mocť dovoliť, hypotéka+ energie.
Odpovedať
Profilova fotka
No to by aj mňa zaujímalo, nakoľko sa teraz púšťame do hypotéky a ideme kupovať hrubú stavbu bungalov, tiež okolo 100m2. ;-)
Odpovedať
kolko by mal stáť ten bungalov( hrubá stavba)
Odpovedať
Profilova fotka
stojí 2 mílióny...teda aj s pozemkom ;-)
Odpovedať
sylvinkam, to je veľmi dobrá cena :-D lokalita ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Okres Dunajská Streda cca 35 km od BA.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme bungalov o rozmere 209m2. Máme už všetko po kúrenie a zatial cca 1000 000
Odpovedať
Pridám sa k diskusii, v Galante ponúkaju stavbu bungalovu spolu s pozemkom za 3 100 tis. Aké máte skúsenosti s bývaním v bungalove? Lebo priznám sa, neviem čo si mám pod pojmom "bungalov" predstaviť, je to klasický dom z tehál, alebo len "narýchlo zmontovaný dom"? Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Bungalov sa stavia takisto z tehál (ale môže aj z iných materiálov a robia sa aj nízkoenergetické a montované). Rozdiel je akurát v tom, že sú to len jednopodlažné domy s vvyužitím podkrovia ako odkaldací pirestor...názov bungalov je pre domy so zníženou strechov a nenáročnou archtektúrou a teda aj menej náročné na výstavbu. Tak asi toľko, však ma doplňte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak bungakov je len bývanie na prízemí, žiadne poschodie,schody nič.My bungalov máme a velmi sa teším, že nebudem musieť behať hore dole a hlavne s vysávačom ]-( :-D ,labo teraz bývame u našich a ked mám ísť hore tak si radšej niečo vymyslím a pošlem manžela.
Odpovedať
Profilova fotka
to ja si budem vymýšľať aj v bungalove :-D :-p
Odpovedať
Zuzanka 1983 staviate svojpomocne, alebo cez firmu? Pozrela som si foto, chutnučký domček, taký akurát. Načo podkrovný dom, takýto je úplne dosatčujúci. U nás je problém s pozemkami, sú strašne drahé, pýtajú až 1300 Sk /m2
Odpovedať
Profilova fotka
Ano staviame svojpomocne.Som spokojná aký sme si vybrali.To je ale rozdiel my sme dali za m2 50sk.to sa nedá ano prirovnať.Hrozné. :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte, aj ja sa chystam stavat bungalov a strasne sa tesim :-D , uzitkova plocha bude okolo 120 m2 ;-) a veeelmi by ma zaujimalo kto mate bungalov ake mate naklady na energie, lebo si to netrufam ani odhadnut :-| :-(
Odpovedať
zuzanka1983 ahoj nemohla by si poskytnúť viac foto aj z interieru bol by som ti veľmi vdačný dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
O.k večer prihodím.
Odpovedať
Profilova fotka
Vikihard Prihodila som foto.
Odpovedať
meľmi dakujem za foto velmi inšpiratívne a chcel som sa ešte opýtať : kúrenie máte podlahové? plafon(strop) bude tak ako je na fotkách- ako imitácia dreva alebo sa bude ešte dorábať lebo som si všimol že tam niesú preklady? Nehnevaj sa že obťažujem s takými banalitami len ma to zaujíma
Odpovedať
Profilova fotka
Kurenie bude podlahové.Ešte to nemáme urobené ale všetko k tomu je kúpené a uhradené.Ale bude aj krb robený na prieduchy.Strop nezostane ako na fotkách tam budeme dávať vatu,polystyrén a sadrokarton a z vrchu pôjde ešte drevotrieska.Vôbec ma neobtažuješ len sa pýtaj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?