Cena hrubej stavby domu s podkrovím

Ahojte chcem sa opytat kolko moze stat HS? (od kopania zakladov az po strechu bez okien pozemok je rovny) kolko by nas stala svojpomocne a kolko ak by sme dali postavit firme, ide mi skor o to aby firma nedala prehnanu cenu, chcem vediet aka cena je ok, viem ze vela zalezi od materialu..., dakujem,
Odpovedať
Presne ako pises vela zalezi od materialu ja som zacal stavat pred mesiacom a tiez som vela cital po forach ludia pisu tie sumy hore dole kazdy inak. Napriklad teraz kupujem ytong a davam si zasielat ponuky a tie ceny lietaju krizom krazom rozdiel velmi velky a preto ze je konkurencia v stavebninach neskutocna da sa vyjednat takze celkova cena zalezi na tvojej sikovnosti dom nerobim svojpomocne ale cez zivnostnikov takze materil si kupujem sam ale ak ti dom bude robit firma tak asi si nahodia aj na materiale takze ono je tazke povedat kolko ta bude stat dom. Hlavne sa nikdy nenechaj uspokojit choc akou ponukou lebo stale sa da aj lepsia dohodnut nikto sa nezda zakazky len tak v tejto dobe !!
Odpovedať
Profilova fotka
Kolko stoji auto dlhe 4300mm so 4mi kolesami??? Ps plechove ;-)
Odpovedať
Daj si vyhotovit výkaz výmer a posli ho 3 firmam. Uvidíš aká je cena. Potom si nechaj podla PD vypracovať ponuku na mat v stavebninách a uvidiš čo by ťa to stálo svojpomocne.
Odpovedať
Ahoj @petra1605 na základe rozmerov môj hrubý odhad (štandard materiál) ak by si to dala firme cca 55000 eur samozrejme ak svojpomocne (ale správne) cena bude nižšia.
Odpovedať
@topsprezent1 celkom si sa trafil aj do môjho odhadu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petra1605 ak chcete dať dom postaviť firme, čo ti pomôže odmietnuť ich ponuku s odôvodnením, že je vysoká...z ich pohľadu je adekvátna, takto ťažko niekoho nájdeš.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Hruba stavba nas vysla cca 45 000 €
Odpovedať
Profilova fotka
Takýto dom ak sem tam niečo urobíte aj sami by sta mali nakomplet postaviť do 60 000€.
Odpovedať
@petra1605 svojpomocne tak 35-40 000 aj menej zalezi od materialov a miery svojpomoci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?