Cena domu

dobry den.chcem sa info o cene domu.vec sa ma takto moj ZTP brat byva s mamu v 3i byte a tym padom je uzavrety a nechodi nikam.chceli by si postavit rodinny dom.dom by mal mat 2 detske izby o rozlohe 12m2,obyvacka spolu s kuch 30m2,kupelna spolu s wc 8m2,strop by mal byt dost pevny lebo na strop namontujeme kolajnicky po ktorych sa presuva bud na toaletu bo vanu.mozte mi prosim povedat aka by bola cena takehoto domu?
Odpovedať
povedal by som keby to bol niejaky uplne jednoduchy dom, tak odhadujem 35-45 tis€
Odpovedať
len sa spytam , pises ze brat s mamou by si chceli postavit .... alebo je vhodnejsie by si dali postavit svojpomocne ide o plochu domu cca 70m2 tak pocitaj do 40000EUR ale plus zariadenie a neviem co presne budu obnasat tie kolajnicky no zavisi aj od pozemku - ci je to rovina, kopec, ako daleko su pripojky .........
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
to je široký pojem mi robíme kúpelky bezbarierove a protišmykové a cena sa tam dost líši.ale všetko sa da ale ako písali tak okolo tých 40 papierov to by šlo ak máš vlastný pozoemok
Odpovedať
Tych cca 40tis je uz nakomplet?(zakl.doska,zatepleny dom,strecha nakomplet,voda,elektrika,plyn,okna,podlaha,atd)Pozemok este nemame ale urcite rovinati.dom by bol urcite jednoduchy.este tu je taka vec ze material si kupim sam za nakupnu cenu.niekto by im to postavil
Odpovedať
@adamkristian Ak máte len tých 40tis. dobre to zvážte, lebo svojpomocne ho asi robiť nebudete a na tom materiáli ušetríš koľko ? (max. 20% z polovice hodnoty domu-v lepšom prípade). Môj osobný názor je, že dodávateľsky dom pod 50 tis. nepostavíš, len také skorodomy, čo sa sem tam na nete alebo v telke objavia, že si ich napr. architekti vlastnými rukami postavili za 19tis. Aj ten by ťa stál dvacku lebo za projekt si asi neplatili :-)
Odpovedať
Trocha uprav a máš ho do 40 000 pri troške skromnosti a veľkej miere pomoci rodiny, al kamarátov. http://www.promiprojekt.sk/projekty/l...
Odpovedať
Ak budete vybavovať hypotéku tak skúste pozrieť ŠFRB, tam som zachytil nejaké info keď som to pozeral, tak pre ZŤP sú tam nejaké výhody pri poskytnutí hypo. na výstavbu domu. Myslím ,že je to 1%. Ak budete stavať dom ,tak zisti z UPSVR, či Vám dajú nejaký príspevok npr. na bezbarierové riešenie kúpelne a tak. Ale skôr by som ti odporučil individuálny projekt pretože, tam budete robiť určite nejaké zmeny a pri katalógových domoch ťa to môže vyjsť draho. Ale katalógový projekt Vám pomôže aspoň si urobiť predstavu a dome.
Odpovedať
Sa smejem.. 40.000,- :-D Mozno taky z hroznych materialov. Plechova strecha, lacne okna... Na stavbu ti treba REALIZACNY projekt, nie ten z katalogu. Odporucam statika. Cize spolu s architektom xxx€. Treba ti pozemok, treba ti povolenia... Ak nemas v ruke MIN.80.000,-, ani nerozmyslaj. Dom bude aj tak drahsi. Ved si len pozri kolko stoji bager.
Odpovedať
@evica01 tak bager hadam kupovat nemusi 😀
Odpovedať
@kriloter :) palec hore
Odpovedať
@evica01 Pár ľudí tu za 40 000€ už niečo postavilo tak nechápem ten smiech. A prečo je plechová strecha hrozná? :-| Nie všetci majú na luxus. Aj lacné okná môžu byť kvalitné a drahé neznamená, že sú zákonite kvalitné.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@avantime Niektorí ľudia nič neporadia len sa tu prídu zabávať. Za 40.000 sa dá postaviť dosť, ale treba človeka ktorý vie stavať a má prehľad o cenách.
Odpovedať
@kriloter Aj debil pochopí, že myslím bágrovanie, nie kupovať bager ;-)
Odpovedať
@avantime Zažili ste plechovú strechu keď prší? ZŤP človek si myslím, že chce mať kľud. A nielen on. Chce byť presúvaný po koľajničkách na wecko a kúpeľne. Čiže aj to sú náklady. Títo ľudia sa do 40.000,- nezmestia. Nemaľujte im medové fúzy. Staviame dom, mám prehľad o cenách. Ale nech sa páči, kľudne si postavte dom za 40.000,-.
Odpovedať
@evica01 kukni na nasu plechovu ;) Nemyslim, ze bude problem ;) Hlucna teda nie je :))
Odpovedať
dam ti kontak na dobru firmu
Odpovedať
@smolkosk kolko stal vas dom? 40.000,-? Samozrejme je rozdiel plechova a plechova. A izolacia a izolacia. Rozumieme sa? Nemam vobec nic proti plechovej streche :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evica01
Odpovedať
Profilova fotka
@evica01 ja som kopal základy 11x13 na bungalov 100 € som platil
Odpovedať
chcem podakovat ze tuto diskusiu a vobec mi nevadi ze niekomu je nieco na smiech.myslim ze kazdy chce dat nejaku radu.samozrejme si vsetko musim nechat prejst hlavou.chapem ze 40tis je nic.tak kludne piste .dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@adamkristian ak ma byť dom okolo 100m2 tak cena 40 tisic je asik malo,ak to ma byť s oknami aj s kurenim a dfokonca aj zo zateplením.Ale ak by ste mali projekt cenovú ponuku vám môžem spravit ale musite mi napísať požiadavky aké má splňať rodinný dom
Odpovedať
Profilova fotka
@adamkristian http://reality.bazos.sk/inzerat/45855...
Odpovedať
Profilova fotka
@adamkristian vsetko sa da :)
Odpovedať
Netusim, za kolko ho postavis /ia/, ale ak este necerpali,mozu si na kupelnu poziadat financny prispevok z uradu soc.veci a rodiny. Moze to byt aj 5.000e.
Odpovedať
@lussinda2 Cieľom takéhoto inzerátu je zaujať , upútať pozornosť, vytvoriť myšlienku o vlastnom a dostupnom bývaní ktorá sa bude zväčšovať ....ale je to len marketing , v cene často nie je všetko. Ale ak sa klient ozve tak si ho už nejako spracujeme :-) a vyždímame z neho čo sa dá .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?