Cena bungalovu Harmonia

Caute chcem sa spytat kolko by asi vysla stavba bungalovu svojpomocne 13,36*14,60m http://www.projektydomov.com/projekty... ,chceli by sme si s priatelom postavit takyto podobny len bez podkrovia a na miesto garaze dalsia izba,dalej chceme aby bol bezpivnicny.Aka by bola priblizna cena materialu?Oplati sa to vlastne stavat svojpomocne?Vieme si material zohnat lacnejsie mame taktiez mame kamaratov ktory robia elektrinu,kurenie,murarcinu.Vdaka za postrehy :)
Odpovedať
@barus1202 tazko radit a pocitat. moje odporucanie je najst dom, ktory najviac zodpoveda vasim predstavam a robit co najmenej zasahov.
Odpovedať
Zastavaná plocha: 194.9 m² Obytná plocha celkom: 135.2 m² Úžitková plocha 1NP: 162.75 m² Úžitková plocha 2NP: 51.35 m² Úžitková plocha podlaží: 214.1 m² Výška hrebeňa: 6.415 m Sklon strechy: 25 ° Len mi by sme to chceli bez podkrovia.
Odpovedať
Este nam to nenacenili.stale sa rozhodujeme ci si ho dame postavit.na stranke Ardprojekt je ten nas ktory chceme,Harmoniu.je tam cena 171 000 eur celkove naklady stavby a zasa na stranke projektydomov je presne tento isty a cena na kluc je okolo 130 000 eur.preto sa chceme informovat kolko by to asi vyslo.Nepotrebujeme ziadny luxus ako napr.kuch.linka za 10 000€,obkladacky za 70€\m2,dvere za 200€......chceme vediet kolko by vysla hruba stavba,holodom popripadne dom na kluc.
Odpovedať
http://www.projektydomov.com/projekty... tam je podorys
Odpovedať
ytong,strecha obyčajna,polystyren,stierky,sadrokart,stropy.......
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@barus1202 dobry den, mozem sa opytat,podarilo sa vam ist do stavby toho domu? Nam sa paci tiez,ale tazko je najst spravnu firmu. Ak mi mozete dat nejake spatne info. dakujem maja
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?