Bungalov 39 mfpro

Ahojte ma niekto tento domcek? 😊zaujimaju ma postrehy , zmeny na dispoziciu tohto domu...popripade priblizna cena hrubej stavby.
Odpovedať
Profilova fotka
@peeco Ahoj, len také moje malé poznámky, nad čím by som ja uvažovala... Zdá sa mi byť tá garáž malá, ak tam máte parkovať s dvomi autami. Na dĺžku budete mať problém zaparkovať tam nejaký kombík tak, aby ste ho potom vedeli obísť a dostať sa do domu bez toho aby ste išli vokajškom a ak tam budete parkovať dvoma autami, tak tam už nemáte priestor ani na úložný priestor. Z technického zariadenia určite nemáte priestor na solár (ak by ste ho chceli), lebo zásobník nemáte kam umiestniť. Taktiež rekuperačná jednotka - jej umiestnenie by bol problém. Trošku mi tam chýba komora (špajza) a v kúpeľniach resp. v priestore kde je práčka nemáte kam umiestniť koše na špinavé prádlo a keďže máte práčku tak zastrčenú, tak ak by ste uvažovali nad sušičkou, bolo by to len v zostave nad sebou a potom si neviem predstaviť ako v takom malom priestore manipulovať s prádlom. Inak je domček naozaj pekný :) možno by ešte bolo fajn vedieť aká je orientácia na svetové strany :)
Odpovedať
Noo je to mensi domcek, ako by sa mohlo na prvy pohlad zdat. Inak ja som si to s tou garazou ani neuvedomila az po tom co si napisala @bibi137, tak som tiez dosla na to, ze to druhe auto je tam nakreslene len skor na okrasu
Odpovedať
@bibi137 dakujem...presne toto som potrebovala pocut😊v hre je este druhy projekt, sice bez garaze...
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@peeco Ahoj, teší ma, ak som pomohla. To ci chcete garáž to je na vás. Vždy sa dá domček zväčšiť aby tam garáž bola, ale v prípade druhého projektu by vám možno stačil aj prístrešok :)
Odpovedať
Mne sa viac pozdava toto druhe riesenie. Aj ked moc sa mi nezda stastny ten vstup do spalne, celkovo by som to oddelil. Avsak super je to, ze v spalni ratas aj s kupelnou aj so satnikom.
Odpovedať
rozhodne riesenie cislo dva. garaz by som riesil radsej samostatne, ak to samozrejme pozemok dovoli
Odpovedať
Ahojte tak nakoniec sme si dali individualny projekt...😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?