Budova na prenájom obchodných priestorov - rady, názory, približná cena

Dobrý deň Vám prajem, Na jar v roku 2016 plánujem začať s výstavbou menšej budovy na prenájom obchodných priestorov, na severe Slovenska na Orave s rozmermi 8,5x15m(šxv). Niečo podobné tomuto: http://www.air-air.sk/uzke-rodinne-domy/ Mám síce menší a užší pozemok, ale zase je vo veľmi dobrej lokalite v centre. Všetky siete mám samozrejme už vyriešené. Budova nebude podpivničená a bude pozostávať z 2 podlaží, s plechovou strechou s malým sklonom. Staviať mi to bude partia živnostníkov + nejaké práce ľudia z rodiny(svojpomocne). Klasicky budú použité plastové okná, na každom poschodí sociálne zariadenie. Budovu plánujem vykurovať podlahovým kúrením prostredníctvom pece s podavačom. Materiál si samozrejme budem dovážať sám, čiže si viem pomôcť. Stavbu rodinného domu mám za sebou, ale momentálne mám dilemu z akých materiálov to staviať a aké technológie používať nakoľko to bude slúžiť len na prevádzky resp. kancelárske priestory. Touto cestou by som Vás poprosil o nejaké rady, nápady, skúsenosti. Takisto ak má niekto prax s podobnou stavbou, koľko ho to asi vyšlo, načo by si dával pozor. ďakujem za každý názor.
Odpovedať
najlepšie by bolo keby si mal už teraz ?!budúcich nájomníkov čo je asi dosť no ´ťažké,pretože napríklad pripravíš to na kancel a bude to chcieť na prenájom kaderníčka,tá ale potrebuje vodu,odpad,umývadlo,ventilátor,bla,bla,aby to bolo spravodlivé dávaj podružné hodiny na elektriku,na umývadlo kvôli vode sa dá dať merač,to som ti tak,aby si bol v obraze,želám pevné nervy. :-)
Odpovedať
Najlepšie by pre vás bolo aby ste oslovil nejakú realitnú kanceláriu vo vašom meste, tí majú určite klientov, ktorí hľadajú priestory na prenájom, alebo je tu možnosť inzerciu prenájom priestorov na základe projektu, a uvidíte aké budú odozvy. Takto si môžte nájsť budúcich podnájomníkov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, spolupracujem s Polianky Business Center a.s., administrativna budova ponúkajúca prenájom obchodných, kancelárskych aj skladových priestorov. Skuste sa nakontaktovať, možno vám dá nejaké užitočné rady na základe svojich skuseností. Tu je kontakt: http://www.prenajom-pbc.sk/kontakt/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?