Aký máte názor na domy predávané v Tepličke nad Váhom?

V týchto dňoch spustili predaj domov v Tepličke,zaregistrovali ste to niekto?aký máte názor?hoc mne sa zdá cena trošku vyššia,či?
Odpovedať
nikto nepridá názor?
Odpovedať
Profilova fotka
No cena je približne dvojnásobná oproti tomu keď si kúpiš pozemok a dáš si postaviť dom na kľúč..
Odpovedať
@marta2610 kolko stoja take pozemky si vies pozret a cenu domu asi tiez, je to drahe ale kto chce kupi.
Odpovedať
no u nás pozemky od cca 60 000 e,niekde ešte napíšu,že siete pri pozemku,nájsť pozemok niekde na rovine hotová kovbojka,pozemky voľné sú akoby v kopcoch čo stavbu domu predraží , prosím dajte niekto reálnu cenu takého bungalovu na klúč cca 110 m2,viete ono nie každý si dokáže zmenežovať stavbu domu a preto si to musí zaplatiť,niekde sú aj zdr.dôvody,alebo prac.vyťaženosť,alebo.....kto pozná ŽA vie,že tieto domy sú od Hypertesca vzdialené cca 4 km čo je ideálne.
Odpovedať
@marta2610 tazko povedat pozri si katalogy tam su ceny,, je to zastavana ploch a120 cize cca 10x12 take daco postavis na kluc za daco cez 100k ide o to ze co v tom dome bude, ci bude ako maju oni kde su mozno drahsie riesenia na fasade a pod alebo jednoduchsi tvar. tak isto tam ani nepisu rozmery vyzera ta stranka dost uboho. Ziadne specifikacie co je v dome za kurenie materialy nic. Ak kupis pozemok za 70k do 200k sa s domom zmestis v pohode.
Odpovedať
videla som na bildboardoch tieto domy. mne sa páčia. kukala som aj ich stránku. len pre info sysell píšu tam že je tam podlahové kúrenie Rehaw, vyhrievané plynovým kotlom. čo sa týka ceny. cena je síce vyššia ako domy v katalógu, ale nikdy by som asi neponúkla niekomu nech si vyberie dom podľa ceny z katalogov, pretože nikdy za to človek nespostaví. Viem to podľa vlastných skúsenosti a nie len ja toto tvrdím. Otázka znie?? kde môže človek ušetriť pri dome. Zoženie si lacný materiál, zoženie si partiu pardon za výraz,,cigánov,, a oni mu to postavia lacnejšie. Potom treba mať čas na stavbu a hlavne sa musí tomu človek rozumieť, aby si to všetko odkontroloval atd. Podľa mna, ale čo si človek nekúpi ani v merkury ani v Obi je lokalita. a to je vec. další faktor sú siete. ako vidím, sú tam všetky IS, všetky. nie ako píšu realitky všetky IS na hranici, a sú 80 m a to len voda a elektrika. my sme sa trápili pri sieťach veľmi. a to máme elektriku a vodu. kanal nic a ani plyn. ked si človek zráta všetky faktory dostane sa na 200.000€ len taký šup.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana2809 V Budatíne kúpiš do 60000 € pozemok aj so sieťami (pozemkybudatin.sk). Za 50 000 Ti postavia dom na kľúč aj s povovleniami a projektom(domsnov.net). A si na polovičnej cene v lokalite kde nechodia autá nonstop ako pri Kii v Tepličke..
Odpovedať
V prípade záujmu je aj Mojš, dobrá voľba..
Odpovedať
@gargamel98 no,ale v Mojši je predsa kafilérka,nevadí to,či?
Odpovedať
v Mojši kafilérka nie je, ale v Mojšovej Lúčke.. Niekedy síce zájde ten smrad aj sem, ale je to minimálne, nie tak ako si všetci myslia ( a to najmä cítiť na diele). Treba sa ísť párkrát prejsť po vodnom diele, alebo po dedine a uvidíte sami...
Odpovedať
@marta2610 @zuzana2809 No na tento projekt v Teplicke poviem uprimne toto: Lokalita super, vsetky IS na pozemku. Cena je prilis vysoka pretoze co sa tyka tepelno technickej normy tak su tam vsetky najlacnejsie material uplny biedny standard az low cost. Kto vide v roku 2016 zateplovat novostavbu 12 cm polystyrenom. A plynovy kotol 12 kW ?? to co budes platit 150 EUR za plyn mesacne ? Za tie peniaze mozes mat 3 x lepsi dom. Poviem to tak ze je lepsie si kupit holy pozemok a radsej si najst serioznu firmu na postavenie a vyjde to lacnejsie ako toto. Resp. rovnaka cena ale kvalita uplne vyssia. Problemom ZA je ze najst kvalitny pozemok je takmer nemozne. A ked nejaky najdes tak stoji 80 a viac tis. Na zaver podla mojich skusenosti developer v teplicke moze mat na jednom tomto biednom dome 70-80 tis EUR zisk. Dobra lokalita, dobry projekt problem je ze ti za tie peniaze daju nizky standard. Keby to bolo seriozne tak ti ponuknu minimalne ultranizkoenergeticky dom a nie tento dom kategorie B
Odpovedať
@fricko prosím troška mi to premeň na drobné- 12 kw platiť 150 e mesačne? a ako píšeš 12 cm polystyrén nie je už ina norma ?a vlastne to sa bude asi týkať novostavieb ktoré dostanú povolenie v roku 2017,či?dík.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marta2610 No tych 150 EUR mesacne som tresol z brucha ale viem to vypocitat. Ono zda sa ze dom bude mat tepelnu stratu 12000 kW tj krat cena za 1kw plynu je 0.04 EUR takze rocne budes platit 480 EUR za kurenie. Takisto treba pocitat pripravu teplej vody cca 6000 kw na 3 - 4 clennu rodinu takze je to o 240 EUR viac. K tomu treba pripocitat elektriku domu a si na 240 EUR rocne. Spolu bude ta stat akoze novostavba 1200 EUR rocne tj 100 EUR mesacne co je na novostavbu vela. Novostavby maju tak max. 50 EUR mesacne za energie. Problem developera je ze negarantuje ani ziadnu vzduchotesnost tj seriozna firma vie garantovat taketo tepelne straty pri takejto vzduchotesnosti. Mna mrzi to ze niekto pyta dost vysoku sumu a zakaznik dostatne za tie peniaze daciu a na letaku prezentuje mercedes.
Odpovedať
Zdravim..Ak sa bavite o http://www.teplicka-kuty.sk/,tak fakt neviem ci ma develeper urobeny nejaky prieskum ze sa do takehoto nieco pusta, alebo sa do toho pusta len tak bezhlavo? a spolieha sa na to ze sa za tym ludia pozabijaju lebo je to v "Teplicke nad Vahom"ale je to katastrofa.Neskutocne drahe,neskutocny hluk od hlavnej cesty [aj cez vikendy] , denno denne tade valia stovky kamionov a nebude sa na tom zopar rokov nic menit.Fakt mam pochybnosti ci o to bude zaujem a este s takymi prestrelenymi cenami.. A este zalezitosti a co spominate hore... A nie je to len tento projekt ale cele to pole za tou cerpackou aj oproti terminalu v teplicke ,tam je to neskutocne hlucne ale asi to vsetkym nevadi ked sa tam veselo stavia dalej ,a ludia veselo kupuju...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?