Aké sú približné náklady na dokončenie holodomu?

Dobrý deň, chcela by som sa vás spýtať cca. koľko penazí treba vraziť ešte do holodomu. Holodom je skolaudovaný to znamená že elektina, voda, kanalizácia všetko tam je....treba dorobiť predpíravu na krb do konečného štadia, kuchynu, kupelnu, podlahy, dvere+zärubne, rolety...... Myslíte že sa vojdeme do 20 tisíc ? ďakujem
Odpovedať
Je to veľmi všeobecná otázka na ktorú sa jednoznačne nedá odpovedať pretože každý sme inak náročný. Nevieme aké podlahy, aké rozmery a všetko okolo toho...Ale myslím že sa dá do 20tisíc vtesnať keď z nárokov povolíte :-)
Odpovedať
@rain15 rolety a krb neskor, s kuchynou z IKEY aj ano.
Odpovedať
@rain15 urcite hej, nepises aky je velky zalezi len ako si narocna
Odpovedať
Profilova fotka
Netvrdila by som že určite hej, ale do štádia obyvanosti áno. Dá sa žiť chvíľu i bez dveri, provizórnou kuchyňou.... Je rozdiel ci ma dom 100alebo 300m2, koľko dverí, čo vsetko chces do kúpeľne.... Bude to chcieť veľa počítania, zvazovania a hlavne disciplíny.
Odpovedať
@jankazb predpokladajme bezny bungalov dvere 1500 podlaha 1500, kupelna wc 4000 krb 3000. Kuchyna 3000 spotrebice 2000. A potom nabytok ale to je totalne individualne.
Odpovedať
Profilova fotka
@rain15 prave tieto finalne upravy a naklady su najvacsi zrut penazi... netreba zabudat na pracu majstrom.. napr. vanu treba nielen kupit ale aj osadit obmurovat, okachlickovat... dvere mas za 100 € ale aj za 500€ atd.. Dom je aky velky? 120m2? ci 300? 20 000 je celkom dost..ale niekomu to moze byt aj malo :)
Odpovedať
@rain15 ak chces vsetko co si pisala tak za 20 si myslim ze nie. Je to vsak individualne a aj tu sa da vela usetrit, napr si polozit podlahy sam, dvere si osadit sam atd atd... ja som si robil vsetko sam a bolo co cca za 25, sused za 50. Zalezi od standardu
Odpovedať
ja si myslim ze ano, ale pozor - trh funguje tak, ze jednu a tu istu polozku kupis za cenu 100, ale ja 300. to iste plati aj pri cene prace.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?