Aké sú ceny bytov a domov v Žiline?

Profilova fotka
Ahojte, v blízkej budúcnosti by sme si chceli kúpiť nejaký 3 ibový byt, poprípade novší rodinny dom v Žiline, poprípade v jej blízkom okolí. Keď že mometálne bývame dosť ďaleko od tohto regiónu, a ceny bytov na internete sú väčšinou ceny z realitných kancelárii, ťažko sa k týmto informáciám dostanem (myslím k cenám bytov, ktoré sa nepredávaju cez realitku). ak náhodou máte o nich info, dajte prosím vedieť.Stačí aspoň orientačne. ďakujem.
Odpovedať
ahoj..pozri si zilinsku stranku..mas tam aj inzerciu a nie je to len inzercia realitiek..pripadne si tam mozes dat vlastny inzerat,ze hladas nieco na byvanie a nech ti cosi ponuknu ;-)
Odpovedať
adus123, ak tu niekoho v žiline máš tak nech ti skusia kupiť aj žilinsky večerník a nech ti to kuknu, je tam vela bytov ako aj domov a nie len od realitiek ale aj od vlastníkov... a to isté platí aj inzercia na web stránke mesta ako napísala lea :-) ak by si mala záujem o novostavbu tak sa ma kludne popýtaj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ok. dakujem. Popozeram.
Odpovedať
nie je zač :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Gabika, v podstate by mohla byt aj novostavba, urcite by ma to lakalo, len ja by som potrebovala nieco hotove, do coho sa da nastahovat.Je mozne aj take riesenie?
Odpovedať
adus, skus mi špecifikovať "blízku buducnosť" vášho príchodu a na základe toho by sme niečo našli.. u nás vo firme máme skolaudované projekty ale su aj take čo sa kolaudovať budu v apríli tento rok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok.mozem cez IP?
Odpovedať
jasne kludne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hotovo.....je to v IP :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?