Z povaly obytný priestor

Profilova fotka
ahojte, chcela by som sa spytat, ak by sme chceli zobytnit povalu, keby sme nemenili strechu, nic, cisto iba interier prerobit, aby sa tam dalo byvat, aky je cca postup, dava sa nejaka izolacia, sadrokarton, alebo ako? a dala by sa aj dotiahnut voda, odpady, muselo by to byt nad kupelnou, co mame dolu aby sda spojili odpady? treba dat vypracovat projekt alebo netreba? na koho sa obratit, ak by sme chceli nejaku cenovu ponuku, co by stal material atd.? prosim, ak taketo nieco niekto robil, ozvite sa.
Odpovedať
Profilova fotka
Sú 3 spôsoby: 1. Zavoláš si firmu, dáš si vypracovať grafický návrh a projekt a potom im to dáš spraviť, vrátane povoloení. 2. Chceš ušetriť tak si vybavuješ veci sama, na odborné práce si voláš majstrov. 3. Všetko robíš sama / rodina. Všetko závisí od peňazí a od očakávaného výsledku, no ak sa rozhoduješ medzi 1 a 2, zvoľ radšej 1 a bude to rýchlejšie, kvalitnejšie a za menej peňazí..
Odpovedať
@lenitta007 Ahoj ušetrím ti čas a peniaze hned zavolaj si na inzerát strechárov v akom je stave strecha síce krov a krytina .Večšinou firiem ti to spraví zdarma obhliadku +poradenstvo.Ak budeš mať všetko v poriadku potom sa dá riešiť interier povale .Strecha sa vždy odizolováva aspon hrúbkou 32 cm menej by som neodporučal skor čím viac tým lepšie .Dá sa tam dotiahnuť všetko voda,kurenie,odpady len treba najsť všetkého rozvod ,čo sa týka odpadu tak odpad hlavný .Vlastne posledná vec sa potom rieši otázka podláh čo tam je aky je dom starý vlastne ?Je tam toho dosť a hlavne záleží od financii.
Odpovedať
Profilova fotka
Treba na to projekt ,tam by som začal.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?