Vinyl alebo dlazba

Prosim poradte co ulozit na podlahove kurenie? Vinyl alebo dlazbu? Ja som za vinyl lebo dlazba mi pride moc studena ale muz chce dlazbu ze dlhsie ulozi teplo pri kureni ....dakujem za kazdy nazor
Odpovedať
@veverka123456 dlazba je fajn, ale je prilis tvrda, mna na vinyle laka ten makky naslap, ja chcem ist do kompozitu, uvidim ako pusti/nepusti rozpocet...
Odpovedať
...áno,udrzi dlhsie... ...ale aj dlhsie,,nabieha"!!! ...asi radsej ten kompozit,fakt
Odpovedať
@veverka123456 nikdy som si nemyslela, ze ziskam tak velky odpor k dlazbe, ako ked sme si ju dali do kuchyne. 10 rokov ma to se..e, a vyrubat ju a dat tam nieco prijemnejsie je moj sen.. Za mna dlazba jedine v kupelni a chodbe.. Nikde inde u mna nema miesto..
Odpovedať
Toto bola aj moja dilema nakoniec dáme dlažbu len do chodby a do kuchyne a obývačky kompozit (najprv bol plán vynil ale kompozit mi príde ešte lepšie )
Odpovedať
@akvi presne ako ja. Len kupelna a vstupna chodba 😄
Odpovedať
Ja som zas za dlazbu. Vinyl moze byt makky, teply kolko len chce, stale je to PVC. Ja som celoplastovu podlahu nechcela, nepride mi to zdrave, ale ja som v tomto skeptik. Pred kupou by som si musela prezriet certifikaty, ako sa udeluju, z akych materialov sa vybrany vinyl vyraba, kto ho vyraba, ako casto sa kontroluje kvalita...a to je hrozne moc prace, pokial by som sa sama ubezpecila o nezavadnosti. Takze za mna bol vinyl z vyberu prec. Ak chces makky a teply naslap, co takto korkove podlahy, alebo drevo? Mne sa ten trend plastovych podlah fakt nepaci, ale cim dalej su popularnejsie, no.
Odpovedať
a kde bude ta dlazba? ak v kupelni tak dlazba ak v kuchyni tak vinyl
Odpovedať
Profilova fotka
@veverka123456 dlažba je studená, dlhšie sa zohrieva a keď sa nekúri, tak máš stále pocit, že stojíš na fest studenej podlahe. Vinyl je v tomto ohľade lepší, pocitovo je teplejší a relatívne rýchlo sa zohreje. Samozrejme jeho akumulačná schopnosť je nižšia vzhľadom na materiál, ale prioritne sa zahrieva a akumuluje poter a ten by mal byť vždy prítomný. Vyber si to, po čom ti srdce piští, ja osobne by som odporučil iné ako dlažbu. Dlažba patrí na chodbu a do kúpelne - prípadne do technickej miestnosti. Svokrovci majú dlažbu v jedálni, kuchyni a na veľkej chodbe a je to studené aj cez leto... @metele - snáď si robíš aj rozbor vzduchu pred tým než otvoríš okno.
Odpovedať
Urcite kompozit = SPC. Cena ako vinyl, naslap ako vinyl a vsetko ostatne lepsie. Osobne som s kompozitom spokojny. Akumulaciu tepla dlazby by som vobec neriesil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?