Ventil na rádiatorovej rúre

Profilova fotka
Ahojte, prerábame starú kúpelku. Na fotke je terajší stav. Pôvodné rúry sme po dohode zamurovali, aby ich nemuseli majstri zasekávať do steny??? To, čo tam dali nás prekvapilo. Ten "akýsi" ventil, alebo koncovka tam trčí a netvária sa, žeby ho tam dali dočasne.....prvá otázka, čo je to a musí to tam byť? Ak by to tam muselo zostať, ako to zakamuflovať, aj keď mám už takýchto kompromisov, alebo kamuflovaní plné zuby...Ďakujem vám.
Odpovedať
@slavka36 To strieborne je len zaslepka. Takze predpokladam ze pojde prec a namiesto toho pokracovanie alebo radiator . Ta povodna rura vlavo pojde asi prec minimalne sa snou asi bude este pracovat kedze je tam este povodny ventil. Mozno ju odrezu zavaria a napoja radiator z pravej strany. Skor mi pride zvlastne ze sa pytas nas a nie majstrov, pretoze to je len moj odhad a oni by to mali vediet naisto.
Odpovedať
Profilova fotka
@17juraj17 Pravdaže som sa pýtala najprv majstrov, od ľudí znalejších, tu na streche, som chcela vedieť nejaké riešenie, nakoľko majstri povedali len, "no niečo s tým musíme vymyslieť. Radiátor bude tam, kde bol. Myslela som, že schovajú len rúry a hotovo a tam pribudlo to strieborné čudo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka36 rury schovaju tak ze je tam ta primurovka? nerozumiem na co je tam vobec ten clen ak je to rura k radiatoru..
Odpovedať
@slavka36 Suhlasim s @richard71 . Je to zvlastne robene. Ta zaslepka v pravo, nie je problem tam dat mensiu. Len taku ako je ten posledny dielik. A tu bielu nech odrezu u primurovky a tam zarovno daju ventil nasledne radiaror. Ale uz ked to ma aspon nejak vyzerat tak by som tu primurovku urobil po celej stene a urobil z toho nejaku policku alebo tak. No jednoznacne sa ten kusok mal hned zasekat do steny. Je to len asi 3\4 metra.
Odpovedať
@slavka36 Kde začìnajú tie rúry? Aký bol starý radiátor? Neprerába sa na rok či dva, to sa malo riešiť komplexnejšie, nie takto...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?