Vajcovitý pach v suteréne. Čo je to?

Profilova fotka
pred 7 rokmi sme kúpili dom /40 ročný, manžel ho postupne komplet zrenovoval - žial, občas (zväčša keď je nizky tlak) sa v suterene vytlačí zaujímavý pach...príde mi to ako odporný vajicový smrad (taký, ako je cítiť len v kúpeľoch :D ...a asi u nás) čo s tým?? má niekto podobné skúsenosti. v suteréne bola nanovo urobená kúpeľňa. Je možné že to "vystreľuje" z drenáže????? vďaka za každý názor
Odpovedať
No, z drenáže to asi nebude, pokiaľ sú podlahy betónové a steny murované, skôr by som to tipol na vyschnutý sifón buď v sprche, umývadle, guličke alebo na nejakom inom zriaďovacom predmete v tej kúpelni. Niektoré sifóny, najmä vaňové, vedia byť tak plytké, že stačí 2-3 dni nepoužívať a už cez neho môže prenikať zápach z vonkajšej kanalizácie.
Odpovedať
Tak ako pise dedo758. Ci to je kanalizacia sa da zistit jednoducho. Kedze v dome na kazdom zariadovacom predmete mate zapachove uzavery /sifon/ jeden rozmontujte a cuchnite k odpadovemu potrubiu ci ten zapach nejde z nej. Ak ano tak nejaky zapachovy uzaver vam nefunguje spravne. kludne to moze byt a WC misa zo spodnym vyvodom. Proste skontrolovat vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
vajcovity smrad moze znamenat jedine.. kanalizacia... je dom odspodu dobre zaizolovaný? nemaju susedia trativody, ktore mozu presakovať ku vam, ked napr., prsi, alebo tak..?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?