Upozornenie:Stanislav Bezák,Kremnica - tejto firme sa vyhnite

Chcem upozornit na maximalne neserioznu firmu posobiacu hlavne na strednom Slovensku, Zvolen, BB, a ine - Stanislav Bezák, Banská cesta 1170 967 01 Kremnica. Tento pan sa zameriava na starsich ludi, ktory vychadzaju so svojich skusenosti z doby minulej, ked majstri robili bez zmluvy a tiez z toho ze starsi ludia nemaju prehlad o cenach. Tento pan nam rekonstruoval strechu, okrem neseriozneho pristupu napr. chcel zalohu 70% a bez zmluvy, urobil do strechy dieru a odisiel na 2 tyzdne na dovolenku, bez zaujmu ze na kuse strechy je zobrata krytina. Po dvoch rokoch ked sme v rekonstrukcii pokracovali, nova stavebna firma obiavila, po odkryti dosiek, ktorym to bolo skryte ze do noveho Schidel komina firma Bezák zapustila nosnu hradu zo stropu. Vid foto. Ked som ho kontaktovala poprel ze by to robili oni, aj napriek tomu ze mam fakturu, zmluvu a aj protokol o odovzdani stavby /pisany jeho rukov!!/ Viem ze proti nemu bolo viac sudov, a viem aj to ze ludia co sa s nim sudia sa boja o svoj zivot, pretoze tento pan je " ostry clovek". NEODPORUCAM< vyhnite sa mu, ak si nechcete zopakovat nasu skusenost
Odpovedať
Profilova fotka
To zapilili aj do dymovodu? :-D :-D :-D Inak je to na porazenie, niekto jednoducho nema problema
Odpovedať
@dobrydom @zuzkmetova svojim laickým pohľadom by som povedal, že je to tak spravené schválne. Investor chcel komín na mieste, kde ide hrada. OK. Takže hradu skrátili a aby jej koniec bol na niečom položený (a mohol niesť váhu), tak to poriešili tak, že koniec zapustili do tvárnice komína. Na funkcii komína to nič nemení, o statike komína by sa dalo hovoriť. Ale je to kompromis medzi možnosťami a predstavou investora o umiestnení komína. Druhá možnosť by bola vymurovať pri komíne ďalší "komín", ktorý by niesol iba koniec hrady. A iné možnosti.
Odpovedať
worker_falcon @dobrydom asi tymto laickym nazorom sa drzal uvedeny pan, kedze mu nic nehovori poziarna bezpecnost a ani to ze sme mu dali aj moznosti dat komin do druhej miestnosti. Rovnako mu nic nehovi ze komin Schidel je ako uvadza vyrobca samonosny a nemoze sluzit ako opierka pre nieco, a uz vobec nie do neho vrtat a zapustit do neho drevenu hradu??? takze asi tak k vasem laickemu nazoru. To ze to ukryli aby sme na to neprisli je ZLOCINECKE, nemyslite?
Odpovedať
@dobrydom ano prestne tak, a problem ostal na krku nam.
Odpovedať
@worker_falcon asi tymto laickym nazorom sa drzal uvedeny pan, kedze mu nic nehovori poziarna bezpecnost a ani to ze sme mu dali aj moznosti dat komin do druhej miestnosti. Rovnako mu nic nehovi ze komin Schidel je ako uvadza vyrobca samonosny a nemoze sluzit ako opierka pre nieco, a uz vobec nie do neho vrtat a zapustit do neho drevenu hradu??? takze asi tak k vasem laickemu nazoru. To ze to ukryli aby sme na to neprisli je ZLOCINECKE, nemyslite?
Odpovedať
Profilova fotka
@worker_falcon @zuzkmetova neviem síce ako sú tam stropnice, ale taká "výmena" by nemusela byť na škodu. Akurát viac roboty, a majstri si povedali: aj tak nás ten...... neplatí / majiteľ firmy/ a dlabali sa nato.
Odpovedať
@worker_falcon .... vzdialenosť horľavých konštrukcií od komínového plášťa? STNka jasne hovorí, že táto vzdialenosť musí byť minimálne 50mm a ak je to menej, musí byť medzi horľavým materiálom a komínovým plášťom nehorľavý materiál... je uplne jasné, že ten čo to robil je stará škola alebo debil....
Odpovedať
Profilova fotka
Tak vlastne teraz komín drží časť stropu. Komín sa mal dať medzi 2 stropné trámy. Teraz jedine podstojkovať zarezaný stropný trám, skrátiť a snažiť sa tam dať výmenu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@likvidator666 ano nie je to stara skola ale skor ta druha moznost.
Odpovedať
@suffo @likvidator666 @dobrydom @worker_falcon Najnovsie sa mi majitel stavebnej firmy, kedze si uz zrejme nasiel na internete moj prispevok vyhraza sudom a obtazuje moju rodinu a vyhraza sa mi. Mozem poziadat o ochranu osobnosti?? Nemyslim, ze sa dohodneme po dobrom. Tvrdi, ze oni by boli urobili opravu za 10 euro. Co si o tom myslite? Kto z nas ten sud vyhra? Dakujem za odpovede.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
2019
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?