Odpoveď na príspevok od denisadenda:
Dobrý deň, začínam s prerábkou starého domu a chc… @denisadenda starší dom sa dobre snúbi s materiálmi na prírodnej báze, zemité farby dlažby, drevené schodisko, rustikálny-drevený nábytok.. vyzerá to nadčasovo a štýlovo. ale nie každému je taký štýl pochuti. ale pamataj, to čo je teraz moderné, vždy časom vyjde z módy. ale to, čo už je teraz staré, štýlové a vkusné, tak to bude vkusné aj o 40 rokov a možno ešte štýlovejšie. ale na druhej strane, takú rekonštrukciu neoklameš laminátovými parketami a bukasovou obývačkou.... to chce investíciu do kvality.Odpoveď na príspevok od denisadenda:
Dobrý deň, začínam s prerábkou starého domu a chc… @denisadenda ja neviem , ale podla mna niekedy staci len dobra predstavivost a poprezerat web alebo pinterest na taketo inspiracie 🙂Odpoveď na príspevok od ti2mea:
@denisadenda ja neviem , ale podla mna niekedy st… @ti2mea tiez som si myslel. ale ver mi, ze nie kazdy ma taketo citenie, ze dat dokopy viacero veci tak, aby to vo vysledku vyzeralo nejak schopne 😀Odpoveď na príspevok od macejmatus:
@ti2mea tiez som si myslel. ale ver mi, ze nie ka… @macejmatus vsak nemusis hned kupovat a potom doma vyplakavat. ani si to kreslit na papier. su aj volne dostuplne programy a apky na to.