Skusenosti s firmou Pemo

Dobrý deň Má niekto zvás skúsenosti s pánom Róbert Hidasi a jeho firmou PERZISTENT MODIFIK - PEMO
Odpovedať
mozem sa opytat ci uz mate s nimi skusenost teraz vy? Prave nam nacenili terenne prace. Dakujem
Odpovedať
Nevibral som si ho. Hoci bola cena najlepsia. Vsetky ceny hadzal tak nejak z brucha, ziaden rozpis prac a hned chcel podpisovat zmluvu o diele stiahnutu z internetu, taku jak ked kupujete bicykel. Urcite nieje najhorsi bo ma vela roboty, aspon podla toho ako sa chvalil. Ale ja niesom stavbar aby som vedel odsledovat ci je na stavbe vsetko v poriadku a preto som si vybral firmu ktora ma v bliskosti sidlo a dala 5 rocnu zaruku. Ale to sa sami musite rozhodnut co mu date a co nie spravit. A vy ste ako dopadli?
Odpovedať
Ohladom hádzania cien z brucha som sa presne na tuto tému s pánom Hidasim rozprával a vysvetlenie bolo nasledovne: stavebná firma, ktorá požiadala o rozpočet konkrétnu stavbu nad týmto strávi pár hodín svojho času nakoľko niektorí zákaznici - laici v stavebnom smere si to predstavujú tak, že nepredložia slepý výkaz výmer ani projektovú dokumentáciu a aj napriek tomu očakávajú vypracovanie cenovej ponuky zdarma, na naceňovanie stavebných prac je potrebne zaplatiť kvalifikovaného rozpočtára alebo stráviť plno času vypracovaním a bez predloženia týchto daných podkladov je cenová ponuka nepresná a určite nekompletná. Po vysvetlení danej recenzie som panovi Hidasimu dodal potrebne materiály a on mi nato dodal cenovú ponuku vypracovanú rozpočtarom. Čo sa týka samotného prevedenia stavebných prac som bol maximalne spokojny.
Odpovedať
@milan01 oprava: nie stavebná firma požiada ale ak zákaznik ak požiada o cenovú ponuku. Výsledkom je skrátka to, že ja som s týmto pánom bol nadmieru spokojný a aj s jeho prístupom.
Odpovedať
Ze vam urobil cenovu ponuku je skvele. Ale preco by mal o to zakaznik ziadat. Ak ste snim spokojni je to len jeho plus. U mna bol tiez medzi top trojke no ina firma mi dala lepsi servis. Ak vas smiem poprosit o fotky zo stavebnych prac bol by som vam povdacni.
Odpovedať
Odporucam vyhnut sa oblukom, je to podvodnik hrubeho zrna. Neustale len vytahuje zalohy na material a prace ktore nakoniec nikdy nedoda, terminy zasadne nedodrzuje. Zamestancov ma nelegalnych, ktorych navyse plati len obcasne, takze sa od prace nepretrhnu a narobia viac skody nez osohu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Tiež odporúčam vyhnúť sa. Pred rokom urobil u nás časť prác, vybral zálohu na materiál na ďalšie práce a zľahla sa po ňom zem. V Košiciach vraj už nebýva, zdržuje sa kdesi v Pezinku, zálohu nemôžeme ani po roku dostať späť. Aj so zamestnancami je to pravda, skoro každý deň bol na stavbe iný robotník.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Pozor!!!! podvodník,slubotechna,nikdy mu nedávajte €,nikdy vám ich nevrati .mne dlhujre 2 roky ,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?