Rekonstrukcia rodinného domu

Pozor podvodníci !!!!! D J stav košice sro .neverte im klamú a zavádzajú pytaju peniaze a zdrhnu!!!!!! A materiál zoberú a nezaplatia. Stavebná firma D J stav Košice sro. Petzvalova 17, Košice - Ján Šafran a Juraj Tkáč. takých bi trebalo dať do väzenia za podvod a krádež.]-(
Odpovedať
Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosť so stavbou domu cez firmu D J stav košice s.r.o?? je to podvodnicka firma.zavádzajú klamú a chcú len vytiahnuť peniaze od človeka aj ked aj cez zmluvu. ale aj tak sa neboja. vystaví faktúru podľa Zmluvy človek zaplatí a on len poškodí stavbu a ujde aj z peniazmy. zlodej Ján Šafran a Juraj Tkáč nenechajte sa oklamať ich reklamou na internete. lebo podvadzaju a kradnú!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
a len tak nahodou, nezaregistroval si sa len kvoli tomu aby si im urobil zlu reklamu? alebo su tvojou konkurenciou a takto ich ohovaras? kazda minca ma dve strany...
Odpovedať
nie. som ich nespokojní a podvedení zákazník.
Odpovedať
vidno že tu firmu nepoznáš keď ju obhajuješ.alebo si z nej??
Odpovedať
má niekto podobnú skúsenosť?? a ako si postupoval ďalej.
Odpovedať
pozná niekto tu firmu DJ stav košice.sro ????
Odpovedať
DJ stav Košice sro. kradnú a ked to človek zverejní začnú sa vyhrážať ublíženim pozor na tú firmu.!!! Ján Šafran .taký človek patrí do väzenia za podvod krádež a vyhrážanie sa.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobrý deň. Nedá mi nezareagovať nakoľko v tomto príspevku je uvedené aj moje meno. Pre firmu D.J.Stav som pracoval v minulosti na pracovnú zmluvu. Čiže bol som ich zamestnanec. Dnes už viem,že som bol v jame levovej. Ale musím tu uviesť milý pane /jogi13/ čiže pán H., že ja som s finančným tokmi tejto spoločnosti nemal nikdy nič spoločné. Nefiguroval som v žiadnej štruktúre tejto firmy ani ju nijako neriadil. Riadil som len stavbu a to ako radový zamestnanec, ktorý mal poverenie na riadenie stavby. Neboli ste jediný podvedený. Ale chcem Vás uviesť na pravú mieru. Ja som nikam neušiel a ani neujdem. Som dodnes v kontakte s viacerími podvedenými. Neprejde týždeň aby som neriešil niečo ohľadom môjho bývalého zamestnávateľa. A sám som v pozícii,že pán konateľ mi dlhuje peniaze vrátane nevyplatenej mzdy. Ja som sa určite nikomu nevyhrážal. Práve naopak aj mne sa vyhrážali či už písomne, telefonicky alebo aj osobne. Nemôžem priamo z toho nikoho obviňovať na to tú su iné orgány,ktoré to dúfam vyriešia. Milý pane. Uviedli ste moje meno na viacerích fórach. Mrzí ma len,že nie všetko je podložené faktami a hodili ste všetkých do jedného vreca. Mňa mrzí,že som bol súčasťou tejto firmy. Bolo to moje najhoršie zamestnanie. Ktoré ma pripravilo o nervy a tiež o nemalé peniaze. Ale rieším to. Riešia to viacerí. Viac firiem s ktorími som v kontakte. Takže o tom úreku je množné číslo nie na mieste. Vy dobre viete,že do poslednej chvíle som chcel a zachraňoval čo sa dalo. Ale potom som bol podvedený aj ja a ďalej sa už nedalo. Inak jednou z noviniek je aj to,že pán Šafran už firmu D.J.Stav predal. To ale nič nemení na tom,že právne kroky pokračujú. Ďakujem za pochopenie a verím aj keď chápem Vaše rozhorčenie, že uvediete tu veci na pravú mieru. Ja som vaše peniaze nerozhajdákal a nemám problém sa s Vami kedykoľvek stretnúť a vymeniť si informácie. juraj.
Odpovedať
Dobrý deň Mňa osobne takéto internetové blogy a kecy veľmi nezaujímajú, ale keďže niektorí jedinci nepracujú z faktami tak by som rád uviedol niektoré skutočnosti, lebo každý človek sa má právo brániť ak je obvinený z niečoho čo nespáchal. Áno pán Juraj T bol mojím zamestnancom v minulom roku, ktorý sa mal starať o stavby mal ich dve, viac netreba rozpisovať. To je začiatok. Presne takými to diplomatickými rečami ako predviedol tu a aj na inom diskustnom fóre oklamal mňa aj pána YOGIHO. Znovu sa vyjadrím k poznámke že som nikam nezdrhol, áno šiel som pracovať mimo územia SR, lebo som MUSEL kvôli dlhom, DLHOM ktoré mi spôsobil pán Jural T. Nechcem a ani nebudem tu rozpisovať čo presne spravil a ako ma podviedol, on vie ako, ale ako písal že nemá problém sa stretnúť to nemám ani ja. O financiách radšej pomlčím, lebo človek, ktorý bol súdne tretaný a odsúdený a ktorý ma krku exekúcie za niekoľko desiatok tisíc eur by sa mal najprv zamyslieť nad sebou a nie nad druhými. Určite si nájdeš aj na toto nejakú diplomatickú odpoveď. Už presne aj viem čo napíšeš. Neviem o akých viacerých firmách to píšeš, môžeš max o jednej takže zase si niečo vymýšlaš. P.S. Ty si vymieňať informácie nemôžeš, preto lebo Ty si akurát môžeše vymieňať svoje " diplomatické " reči, ktoré nie sú z veľkej časti pravdivé.
Odpovedať
A ešte som zabudol k tomuto vyhrážaniu sa ako písal môj bývalý kolega a zamestnanec ja som sa nikdy nikomu nevyhrážal práve naopak pán Yogi kľudne by som vedel sem napísať sms, ktoré mám a ktoré ste mi poslali Vy, komplet celú históriu sem môžem zavesiť aby sa vedelo kto sa komu vyhráža.
Odpovedať
Zareagujem na pána jankamalého. Som rád, že tu bolo napísané že treba pracovať z faktami. Myslím si,že naša mailová komunikácia ktorú mám od Vás k dispozícii hovorí za všetko. Ako ste vodili vyše dvadsať svojích zamestnancov za nos. Budem rád ak sa stretneme a všetko si vydiskutujeme. Ja mám všetko podložené papiermi. To,že tu vyťahujete môj nejaký prešľap z minulosti je úbohé. Ja som si svojích chýb vedomý a mali by ste aj Vy. O Vaších podvodoch keď ste pracovali v banke. Myslím si,že toto nieje miesto na riešenie problémov. Mal som na starosti dve stavby a peniaze z nich väčšinou končili niekde na tretej stavbe ktorú ste mali na starosti Vy. Neviem či ste si vôbec vedomý koľko sa vyplatilo ľuďom peňazí čo pre Vás robili a odviedli prácu. S koľkými ste s nimi boli v kontakte? Keď sme sa naposledy stretli a naašťastie pred svedkom hovorili ste niečo iné ako neskôr. Jasné, každí vždy bude mať tendenciu sa brániť. To je pochopitelné. Ale nechápem dodnes Váš email, v ktorom sa mi ospravedlňujete za svoje chovanie. Tu nejde o žiadnu diplomaciu. To by ste pochopil ak by Vám dennodenne vyvolávali Vaši bývalý zamestnanci, kedy uvidia svoje peniaze. Myslím si,že najrozumnejšie bude pán Š. ak to dorieši polícia. Moje exekúcie Vy neriešte. Neriešim ani ja Vaše. Ale riešte veci,ktoré ste spôsobili a hrajete sa teraz na nejakého obätného baránka. V Košiciach čaká vyše dvadsať ľudí na Vaše vysvetlenie a nie jedna firma....ale viac. Ale Vy to veľmi dobre viete.
Odpovedať
vyhovárať je ľahké. ale v tej chvíli ked ste poctivých ľudí okradali obidvaja o veľké peniaze v tedy nikto nič. ak je dakto z vas nevinný dokážte to.alebo pripuste vinu a vrate peniaze tím ľuďom ktorým ste ich vzali alebo lepšie povedané ukradli.a nevyhovárajte sa na fakty ked su tam duokazi o podvode . ked podpisujem zmluvu a vyhotovujem ju musí biť pravdivá a presná a podľa nej aj sa riadiť preto sa vyhotovuje . a ak niečo nesedí robia sa dodatky. tak take sú fakty. podľa mňa take veci sa riešia tresnopravne a tam sa klamať neoplaca. odporúčam dotknutim podať trestné oznámenie alebo zverejniť aj v markíze .spravodlivost je slepá ale raz na každého duojde.každý sa z váš vyhovára. ale ako sa hovorí.zlodej kričí chyťte zlodeja.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
vyhovárať je ľahké. ale v tej chvíli ked ste poctivých ľudí okradali obidvaja o veľké peniaze v tedy nikto nič. ak je dakto z vas nevinný dokážte to.alebo pripuste vinu a vrate peniaze tím ľuďom ktorým ste ich vzali alebo lepšie povedané ukradli.a nevyhovárajte sa na fakty ked su tam duokazi o podvode . ked podpisujem zmluvu a vyhotovujem ju musí biť pravdivá a presná a podľa nej aj sa riadiť preto sa vyhotovuje . a ak niečo nesedí robia sa dodatky. tak take sú fakty. podľa mňa take veci sa riešia tresnopravne a tam sa klamať neoplaca. odporúčam dotknutim podať trestné oznámenie alebo zverejniť aj v markíze .spravodlivost je slepá ale raz na každého duojde.každý sa z váš vyhovára. ale ako sa hovorí.zlodej kričí chyťte zlodeja.....DJ STAV.KOŠICE.SRO ŠAFRAN JÁN A JURAJ TKÁČ
Odpovedať
Profilova fotka
Chlapci ale toto tu predsa nepatrí!!!!! veci si vybavujte osobné?, alebo na súde!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Plne súhlasím. Viem kto píše tieto reakcie. Samozrejme poškodený. Ale skrýva sa za nejakú tretiu osobu. Ja osobne som už vypovedal pred orgánmy a budem naďalej spolupracovať na vyriešení tejto situácie. Snažil som sa poškodených aj kontaktovať avšak bez reakcie. Áno, najlepšie je tu napísať pod skrytou identitou a očierňovať všetkých. Nevadí. Bohužial stávajú sa zlé veci ale veci treba riešiť komunikáciou a ak treba aj súdom a nie len očierňvať a kydať vážená pani Hajšová. Žiadal som Vás aj Vášho manžela o stretnutie a aj som s Vami do poslednej chvíle komunikoval.....Sám budem rád ak sa vecí pohnú a skončí len nejaké očierňovanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?