Rekonstrukcia interieru

Profilova fotka
Poradte ako zacat s interierom, co robit prve a cim pokracovat? Povedzme v kuchyni, v obyvacke....
Odpovedať
my sme najskor vela burali ;-) najskor ak treba burat priecky a stavat nove, potom veci okolo kurenia, teda my sme robili podlahove kurenie, a stare rozvody kurenia sme zasekavali do steny a podlahy, potom ak treba nove rozvody elektriny a vody - vsetko pri com sa seka do steny alebo podlahy, vymenit okna, osekat omietky natiahnut nove, napr. vyfrezovat komin (ak treba), to ma tak napada co sa dialo u nas, a potom vyrovnat podlahy a budovat ;-) pevne nervy k tomu ti prajem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zabudol som upresnit, kurenie aj voda vsetko porobene, priecky poburane, okna vymenene.... teraz ide o to ze, omietky, podlahy, strop...co najskor?
Odpovedať
Ahoj. Příčky vybourané ? Tak to bych nejdříve postavil nějaké jiné. :-D Další postup je podle toho, jaký bude strop. Pokud ho budeš snižovat a zateplovat ( SDK podhled + minerální vlna ), tak omítnout nejdříve stěny. Pokud strop budeš omítat, tak nejdříve strop, potom stěny a podlahu nakonec. Ve fináler osadit obložky, naklepat obklady, zabudovat kuchyň a uvařit si kafé. Mezi tím vymalovat. :-) :-)
Odpovedať
My sme prerabali uplne od zakladov. Cize najprv sme vyhadzali vsetky podlahy a potom aj vysekali beton, potom sme davali novu elektrinu, plyn, vodu.vybrali vsetky okna aj dbere.Ked boli vsetky hadice tam kde maju byt, tak sme zalievali podlahy betonom, potom sa islo na steny, strop, kupelnove obklady, namomtovali sa radiatory.....
Odpovedať
Profilova fotka
strop bude sadros, nezatepleny, kedze nad tym je poschodie ako vravim, elektrina, radiatory, priecky ... toto vsetko uz je hotovo uz zostava len strop, steny, podlaha, samozrejme potom vybavenie takze postup: 1. omietky 2. strop 3. podlaha moze byt?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?