Rekonštrukcia domu

zdravim, Ide mi ale skor o posudenie a navrhy pre usporiadanie izieb na poschodi RD. Pripadne akekolvek ine navrhy uvitam... Podrobny popis situacie je: http://www.modrastrecha.sk/forum/stre... off-topic: pridal som sem prispevok do tejto sekcie ale myslim ze mi ho prestahovali do sekcii "Strecha" - bez nejakeho upozrnenia ci spravy - viete u koho to mozem reklamovat - kto je spravcom sekcie? Uvedomujem si ze ide o rozsiahlu temu... ktora moze byt chapana z viacerych pohladov, preto je tazke ju zaradit.
Odpovedať
mám jeden dotaz, už dlhšie pátram po odpovedi na otázku "aký význam má priebežný balkón okolo baráku?" to ja na šmírovanie detí, alebo čo sa deje v spálni, alebo kvôli naháňačke? Neuberie vám to súkromie? nehovoriac o tom, že je to konštrukčne dosť zložitá záležitosť ak sa snažíme dosiahnúť nejaké rozumné parametre stavby a lacné to tiež nie je.
Odpovedať
@slavoslav Je prijemne si len tak v pyzame posediet na terase priamo zo spalne. Ale s tym sukromym mas urcite pravdu. Mozno by som to riesila samostanymi balkomni pre kazdu izbu ;-)
Odpovedať
POZOR na firmu STAMA PLUS z Martina Vrútok, ktorú vlastni Jozef Haráni Dielenská Kružná 3151/48 je to podvodník s ktorý mi prerábal RD tak, že nespevnil veniec a dom po celkovej rekonštrukcii začal meniť a posúvať obvodové mury.... hrozný podvodník najprv totiž vystupoval ako pravnická osoba ako Stama, s.r.o a keď sa schylovalo k odklepnutiu súdom odškodné podotýkam v nemalej čiastke, tak si premeoval firmu na Stama plus, s.r.o. a bolo, upzorńujem buďte na tohto človeka ostražití
Odpovedať
Ja by som asi zrušila dvere medzi spálňami 2 a 3. Priechodzia izba nie je nič moc a je tam toľko otvorov, že môže vzniknúť problém so zariadením. Naopak, halu, ktorá je zamýšľaná ako pracovňa, by som asi otvorila aj do chodby. Je pohodlnejšie môcť priamo prejsť do kancelárie, než obiehať pol domu. Dve kúpeľne sú fajn. Ten "priebežný balkón" by mi ani tak nevadil, pokiaľ by mal dom naozaj podobu staršej slovenskej (i českej) architektúry a pôsobil by ako pavlač. To však závisí od celkového tvaru domu, fasády, okenných otvorov, ale i okolitej zástavby a tak. Ja som staromilec :). Samozrejme, takto by som to urobila ja, je to naozaj vec osobného vkusu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?