Rekonštrukcia 50 ročného domu okres Michalovce

Dobrý deň, chcela by som sa informovať či má niekto skúsenosti s kvalitnou a dobrou stavebnou firmou v Michalovciach a okolí, ktorá by bola schopná zrekonštruovať komplet starý dom? Za akékoľvek tipy ďakujem.
Odpovedať
@martina219 ..dobry den, o aky rozsah prac ide?
Odpovedať
@y2kba ide o komplet rekonštrukciu domu, čiže elektrina, odpady, okná, podlahy, stierky. S tým že podkrovie zatiaľ obytné nie je, ale chceli by sme to trošku dvihnúť hore, dať novú strechu a hore to možno potom časom zobytniť, čiže na začiatok to poschodie aspoň nahrubo a potom do časom dokončiť (ide aj to, čo nám pri projekte poradí architektka). Projekt by nám vyhotovila architektka a zrejme aj pri realizácii by architekt bol prítomný. Ide o to že sme mladí a nemáme vôbec žiadne kontakty ale samozrejme chceme kvalitnú robotu, preto zháňame dobrú firmu.
Odpovedať
@virnik27 @martina219 ide opravovať historický dom?
Odpovedať
@virnik27 Ďakujem za názor :) čo človek to iný názor, konzultovali sme to aj s viacerými architektmi, my sme zatiaľ rozhodnutí rekonštruovať aj keď to bude drahšie, no dom je zdravý, nie je zdevastovaný ani nič podobné, len sa nerekonštruoval odkedy je postavený, to je všetko...... takže ešte raz vďaka za názor, cením si ho. Ja som sa však chcela informovať ohľadom kontaktov na stavebné práce. Pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martina219 pekny den my ideme rekonstruovat rovnako stary dom chcela by som sa opytat ci uz ste nieco robili a ci by ste mi vedeli pomoct s cenami respektive rozpoctom. v doem sa bude robit elektrina, voda kurenie(su v dome liatinove radiatori ale zial nevieme ci su funkcne
Odpovedať
@majulino ešte sme zatiaľ nič nerobili, keďže sme zháňali projektanta, statika, dosť dlho sme čakali, no a teraz ešte chceme vyjadrenie jedného projektanta keďže si chceme vypočuť viacero názorov tak uvidíme čo z toho vlastne vznikne, vy ste už niečo začali?
Odpovedať
Profilova fotka
Este zhanate firmu?
Odpovedať
@pejuska tak zatiaľ sa nám ohlásil len jeden majster ale ešte nebol ani na obhliadku.... máte aj vy nejakú ponuku?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
martina219 mohli by ste mi prosím odporučiť projektanta a hlavne statika? Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?