Rekonštrikcia a výmena elektr.hodín

Dobrý deň, kupili sme starý dom, vrchné poschodie aj strechu budeme burat, viem ze najskor treba odpojit od prívodov apotrbné projekty a povolenia, no chem sa spýtať konkrétne na nové elektrické hodiny, na koho sa treba najskor obrátit? aký je postup pri takejto rekonstrukcii aj s výmenou el.hodín a komplet elektrinou? Máte niekto skúsenosť? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@kika2710 El. merac ti mozu odpojit /zapijit iba technik z "elektrarni" rekonstrukcia rozvodov + reviznu spravu elektrikar s peciatkou, resp. vacsinou si elektrikar zabezpeci revizneho technika.
Odpovedať
@kika2710 ak je tam "nastresak" a napr. 1f elektromer, /rovnaky pripad riesim teraz/ treba poziadat prislusnu distribuciu SE o rozsirovacku. Nasledne si najst elektrikara, ktory osadi na hranicu pozemku elektromerovy rozvadzac /pokial je stary niekde na dome, co je pri starych domoch klasika/, nasledne elektrikar vyvedie k urcenemu stlpu kabel, rovnako kabel do domu, tam zatial staci antonicek, spravi sa revizia a distribucia nahodi elektromer a dopoji na stlp do SIL-ky. A mate stavu. Po stavebnych pracach pred omietkami zavolat elektrikara, osadi domovy rozvadzac, spravi rozvody a mozete omietat. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?