Prístavba alebo nadstavba? Čo je finančne výhodnejšie?

Ahojte chcem sa spytat na to co si myslite vy...Kupili sme pozemok kde je postaveny maly domcek to je cca 1 izba, 1 kupelna so zachodom , malinka kuchyna....Nemame vela euracov a snazime sa dojst na to co je pre nas najvyhodnejsie.Nebranime sa mobilnemu domu:-) co by bolo zaujimave byvanie.Mozno dostavba jednej izby by bola tiez fajn , tam by bola obyvacka s kuchynou spolu.Priatel hovori nadstavba podkrovia to je cca 2 izby.viete mi pradit co je najvyhodnejsie a financne nas nezrujnuje??? aky material???ako najlacnejsie stavat? pristavba unibuniek??poradte prosim:-)))))
Odpovedať
ak máte strechu v dobrom stave tak pristavovať ak potrebujete strechu opravovať tak s opravov zrobiť aj podkrovie :-D
Odpovedať
suhla s @meryber s tou strechou a potom jedine pristavba co je lacne a nenarusi vnutorne byvanie. ak je strecha zla tak podkrovie a co to bude stat cca 35000€ aj so schodmi a vnutornym vybavenim aby sa dalo byvat to znamena aj svietidla apodobne veci a samozrejme aj zateplenie strechy a mozno aj nova skridla. pristavba..volil by som klasicku stavbu bud ytong, tehla alebo dostavat to drevostavbou to je uz na vas a mozno by som riesil tu drevo stavbu a to by som ta odkazal na @blacksr aby ti poradila ako na to. je to lahke, lahko spravitelne a cenovo mozno lacnejsie nez klasicke murovanie.
Odpovedať
@andrejh0 Dakujem strecha je oki aj ked nam padol odkvap :-p ale ziadne diery len je krivsia :-o co by sa rovnalo x-) ale drevostavba je super napad to ma ani nenapadlo :-D samozrejme vsetko by sa robilo svojpomocne dakujem za link na niekoho kdo nam poradi 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?