Prístavba a vchod do domu - štýl/dizajn vchodu

Dobry den, uz dlhsiu dobu sa nevieme rozhodnut ako "nadizajnovat / naprojektovat" vstup do do nasho domu. Je to stary valkovy vinklovy dom s "prilepenou" verandou, verandu sme zburali a na mieste kde bol druhy vchod sme postavili vezicku (8 hran), ktora sluzi na prechod do podkrovia aj ako kumbal na naradie. Najprv sme sa rozhodli pre navrh 1 no dostali sme nejake rady od susedov, navrh 2. Problem je v tom ze schodov je az 6 (cokel ma cca 120cm) a velmi vytrcaju a taktiez netusime ako ich zakryt alebo ci vobec je to potrebne. V pripade 2 vznika mala teraska na posedenie no do domu sa vstupuje do chodby. sirokej cca 110-120cm. Dakujem velmi pekne za rady/navrhy/postrehy.
Odpovedať
@radlin mne sa viac páči možnost 2....posediet v lete na teraske pri pohari vinka,ci kávičke je super relax : 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@radlin Myslím si, že terasa je pri dome základ. My máme tiež terasu do ktorej sa ide ale hneď z obývačky. Ale to vôbec nevadí. Ak by som bola v tvojej situácií tak by som sa priklonila k tomu, čo ti už poradili susedia a teda návrh číslo 2 :-) Uvidíš neskôr, keď si zvykneš na terasku, že by si ju nevymenil za nič na svete ;-) @palino82 Vínko, kávička to áno... a ešte k tomu riadna grilovačka cez leto :-) :-)
Odpovedať
2
Odpovedať
@nora7 presne tak,moja reč :-) ja som si pre istotu spravil rovno 2...jednu severnu,kde sa schovam v lete pred upekmi a druhu juhozapadnu,kde sa v zime vyhrievam na slniecku s kavou v ruke a cigou v hube :-)
Odpovedať
Profilova fotka
2. ale keby vidím foto, možno by ma ešte niečo napadlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?