Priečka dole a takéto prekvapenie čo s tym

Ahojte zhodili sme priečku v dolnej časti dvojpodlazneho domu (má aj poval) ( podľa slov zhodnotenia statika podľa plánov domu,,to je priečka,môžete ju zrušiť,,, ) a toto na nas vykuklo. Treba to podľa vás ,,vystužiť,, prekladom alebo niečím? Bojíme sa, aby nám vrch domu nepadol dole do obývačky 😂
Odpovedať
@dius222 Ani z fotiek nie sme múdrejší, nevidno z nich, z čoho je strop. Aký je tam strop? To, čo vidno, vyzerá na paĺachový strop. Možno to bude stačiť len omietnuť. Podľa tej medzere to vyzerá, že tá priečka mala si 10 cm - takže to bola iba priečka, nič nosného. A tie tehly tam boli natlačené iba preto, aby vyplnili medzeru medzi priečkou a stropom. ak sa dá, asi by som ich dal preč.
Odpovedať
Profilova fotka
@dius222 ak to nebola nosna priecka tak len zapucovat
Odpovedať
@chrobak7 áno málo to 10cm a palach to vyzerá..takže myslíte že nič sa nemôže stať, nič nemôže padnúť? @micjak dakujem
Odpovedať
@dius222 Môže padnúť niektorý ten kúsok tehly, ak tam boli len tak vložené medzi priečku a strop, ale nemyslím, že by padol strop. Ale garantovať ti to nevieme.
Odpovedať
Profilova fotka
@dius222 predpokladám že strop je z trámov a zdola sú nabité dosky a na tie je prichytený palach....na tom omietka. Strop držia trámy a priečka bola pod tým len vstavaná....nič nedržala.
Odpovedať
@chrobak7 @eagleowl ďakujem vám 😉 som kludnejsia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?