Priblizna odhadovana cena rekonstrukcie

Profilova fotka
Chcela by som vas poprosit o radu a nazor mili strechaci. Nevieme sa rozhodnut, ci ist do prerabky 50 roc.rodinneho domu. Chceli by sme vymenit elektriku-firmou, vodu a podlah.kurenie -manzel, nove stierky, nova kupelka spolu zo sanitou, nove podlahy.strecha je na dome nova aj kotol je este vo vybornom stave. Neviete nam niekto poradit kolko by nas tieto veci mohli stat. Dom je po starych rodicoch, nevlhne,nie su plesne.este chceme menit dvere vchodove a okna,ale to viem ze tohto sa cena neda urcit kedze este neviem presne rozmery okien. Vopred vam velmi pekne dakujem za kazdy vas nazor, radu, pripomienku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mali by ste napísať aspoň rozmer domu počet miestností atd.
Odpovedať
Profilova fotka
Rozmer domu 100m2 3 izby+kupelka+kuchyna s obyvackou spojena
Odpovedať
Profilova fotka
Rozmer domu 100m2 3 izby+kupelka+kuchyna s obyvackou spojena a este som zabudla napisat sadrokartonove stropy bude treba v celom dome.
Odpovedať
Profilova fotka
SDK stropy 17€/m2 práca aj s materiálom.Kúpelňa cca 1500€.podlahy výmena betónov s hydroizoláciou.cca 2000€ + plávajúca podlaha cca 1300€.Elektrina cca 2000€ kúrenie cca 2500€.okná cca 3000€, omietky alebo ich oprava? maľovka cca 700.zateplenie cca 4000€.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vam velmi pekne, velmi ste nam pomohli, aby sme si aspon aku taku predstavu spravili
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros SDK 17eur/m2? neviem neviem,skusim to neako doplnit,sdk robim niekolko rokov,material ma stoji na m2/cca 6-6,50 eur m2,ludia co robia sdk premna s tym ze aj ja som v monterkach (hovorime o kvalite neakej-cize majstri) ma stoja 9-10 eur/m2 praca a uz mam problem ih dostat na stavbu lebo je to malo konkurencia ponuka viac,ciz eked to zhrnem za 17 eur/m2 zaplatim material ludi,zisk 1 eur na m2.cca bezny rd dajme tomu ma 100 m2 sdk cize zisk 100 eur.. 1) obhliadka a cas nafta min.30 eur 2) realizacia kontrola na stavbe cca 50 eur 3) dan zaruka atd cize uz som v strate podla toho je ta cena nerealna--sdk strop 21-22eur/m2 Pred mesiacom som musel odstupit od zakazky vo vymere 3,500m2 sdk stropy a to som mal cenu 19 eur/m2..ked som spocital naklady zaruku atd. pre ludi som mal pripravene 10 eur/m2 a uprimne nikto do toho nechcel ist (slaba cena)
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros este doplnim ozaj ked ste schopny spravit sdk za 17 eur mam 14 000 m2 v podunajskich.
Odpovedať
Profilova fotka
@tistsro SDK robíme od 10€/m2 a máme veľký problém získať nejakú zákazku.V našom okolí sú inteligenti čo to robia za6-7€/m2.Porovnávat BA zo zbytkom SK je nezmysel.100m2 je mzda 11€ čiže 1100 € nie 100€.Mzda je zisk z celej zákazky.1€ je zisk z materiálu.
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros Prosim Vas p.Mesaros precitajte si este raz moj komentar a potom mozete komentovat dalej.
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros a ked mate problem ziskat za 10 ved ja Vam tu priamo ponukam 17 a kontrakt na pol roka ale neako sa Vam do toho nechce
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros porovnavat zbytok sk z BA nieje nezmysel chlieb stoji na vychode tak isto co aj na zapade..
Odpovedať
Profilova fotka
@tistsro no ved to je ten problem, ze chlieb stoji rovnako, dokonca si dovolim tvrdit, ze v BA menej ako niekde na vychode v dedine ... ale plat v BA je 3x vacsi, preto aj ceny prace su niekde inde.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@clean to je pravda urcite
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?