Poraďte firmu či živnostníkov na prestavbu jadra

Mame dve male deti...potrebujeme prerobit umakartove jadro na murovane: wc, kupelna, chodba, kuchyna. Zverit sa do ruk firmy, alebo zivnostnikov? Prosim o radu:spokojnost, kvalita, cena, doba vyhotovenia, pripadna reklamacia... Prosim aj o pripadny kontakt na firmu- zapad a juh Slovenska. Dakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, vidím , že zatiaľ si nedostala žiadnu odpoveď ,tak neviem, či ešte máš záujem o radu. ak by bol záujem tak môj manžel je živnostník na rekonštrukcie bytových jadier. ak by si mala záujem viem poslať aj nejaké fotky jeho práce, aby si mala predstavu alebo možnosť načerpať inšpiráciu. My sme zo Šale. Ak by bol záujem tak pošlem aj tel.číslo na manžela.
Odpovedať
urcite oslov viac firiem, daj si spravit ponuku, zisti refenecie a uvidis ... otazka na zaver, planujete v byte byvat pocas rekonštrukcie?
Odpovedať
jaj...dakujem za odpovede...pytala som sa na vsetky strany v byte bude byvat iba mm...ja beriem 2male deti na "dovolenku" rodicom-starym mm si berie dovolenku, a bude to v trvani 2tyzdnov-aby mohol PO aj upratat, vymalovat :-D v co tajne dufam rozhodli sme sa pre firmu z tt, pridu nam spravit nacenenie....chceli sme niekoho, kto by spravil cez plyn, vodu, odpad, obklad, odvoz, zaruku na dielo ..vsetko Skor som hladala odpoved, ze ci volat jednotlivo vodara, murara...udajne sa stane,ze majster odriekne a vsetko stoji, co si nemozme dovolit alebo firmu, krota ma tychto ludi pod "strechou" a da komplet zaruku na dielo, ked sa nieco pokazi, ze volam iba jednemu cloveku...I ked to bude stat viac a hlavne som hladala referencie spokojnost....a na nich mam 2odporucania...aj tatin.kolegu zo stavieb a sanacii...tak dufam, ze sme sa rozhodli spravne.
Odpovedať
Nam prerabal kupelnu sused - zivnostnik, ktory nam doporucil vodara aj elektrikara. Stavili sme na referencie a nie sme sklamani. Drzim prsty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
väčšinou sa živnostníci poznajú a vedia sa dohodnúť aby všetko dobre klaplo :-) aj v mojom prípade to je tak
Odpovedať
svokor prerabal svojpomocne 2mesiace, nervov, chodili k nam do kupelne-co je v pohode...brali si dovolenku a odriekol im majster termin-tak vsetko stalo....ale s malymi detmi ?
Odpovedať
Mne dokoncili jadro minuly piatok, okrem novej kupelne, WC, mi robili aj elektriku, sadrokartonovy podhlad v hale, dlazbu v hale a vysekavali vsetky zarubne, a murovali dva otvory (rezali panel a pod.), no cisty masaker, prisli v pondelok 9.00, kazdy den makali 4 ludia 12 hodin, v stredu dosli kurenari na tri hodky dvaja, vo stvrtok elektrikar co rozvadzac zapajal, v piatok 17.00 odisli, po drazkovani steni zapravili (drazky kam sa poziete....) nebolo to lacne, samozrejme kvalita sa odrazi casom, ale ten fukot pracovny (hocikedy som dorazila, makali.....) som v zivote nezazila a hlavne nie v BA......mala som na firmu dobre referencie od 3 kolegov, zaloha sa platila na material prvy den ked dosli robit (1000e), v piatok ked koncili sef poslal mailom fakturu (citanie na vikend) akoze ziadne fantasmagorie a to som presla kazdu jednu polozku, ked som mala pochybnopsti o rozsahu prac, prisli vecer po sichte a presli to so mnou, dnes mi maju dojst este nacvakat zasuvky, tak dufam ze som to nezakrikla, pokial mate niekoho, kto Vam firmu odporuci s tym, ze sa mozte prist pozriet aj na vysledok ich prace a idete prerabat byt v ktorom byvate (nemate moznost byvat inde) urcite to zverte firme, na pohlad to vyzera dobre co sa tyka estetiky, omietane stehy v kuchyni som len tak pre srandu nasvecovala zo stran lebo sa mi zdali podozrivo rovne (v panelaku!) a oni asi naozaj su rovne....samozrejme drobne zadrhely boli, ale nic koli comu by ste nedokazali vecer zaspat.....a este som zabudla ze prisli asmozrejme ohliadku urobit a cenovu ponuku do dvoch dni poslali......musim si zaklopat......
Odpovedať
Ahojte, ste tu niekto z BA, kto by mi vedel odporucit dobreho obkladaca? Dakujem :-)
Odpovedať
resp. niekto, kto by bol ochotny prist do BA, vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
a nezabudni na tvoj stavebný dozor,cez ktorého pojde kontrola kvality diela a odsúhlasovanie súpisov vykonaných prác.....
Odpovedať
@jana243 ahoj, mozes prosim napisat, o aku firmu sa jednalo? nazov, idealne web stranku prip. meno, s kym si jednala a tel.cislo., kludne na IP. aktualne chcem prerabat cely byt a podla tvojho popisu to vyzera byt firma, ktora na to ma. diky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@jana243 ahoj, chcel by som Ta poprosit o kontakt na firmu, ktoru spominas, do IP. Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jana243 Rad by som ta poziadal o kontakt na firmu ktoru spominas, prosim do IP. Chcem si dat urobit viacero cenovych ponuk.Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nemate niekto nejake kontakty a referencie na ludi co robia rekonstrukcie v okolí DK?
Odpovedať
Profilova fotka
SKALKO :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?