Poradíte spoľahlivú firmu na prestavbu v Bratislave a okolí?

Chceme prestavovať dom,projekt už máme.Chcela by som vedieť či niekto nevie o spoľahlivej firme.Aké máte skúsenosti ak firma robila aj stavebný dozor?
Odpovedať
Staviame sice novy dom, ale firma ktora nam stavbu realizuje na kluc robi aj prestavby. Pozri si moj profil, alebo moju stranku http://idom.break.sk/ a dopatras sa k ich kontaktu. Stavebny dozor maju vlastny a aj s nim som tiez velmi spokojny.
Odpovedať
Najlepsie je mať vlastný stavebný dozor. Je to síce položka na vyše ale niekedy ušetrí pekné peniaze a skontroluje stavebné práce nie zo strany realizačnej firmi ale zo strany investora. Treba zohnať spolahlivého stavebného dozora
Odpovedať
Ohladom spolahlivej firmy ti nepomozem, avsak najhorsie je, ked ma firma vlastny stavebny dozor. Stavebny dozor musi byt nezavisly. Inak bude obhajovat vsetko, co spravila stavebna firma. To je potom o nicom - len taka nastrcena figurka a nie stavebny dozor :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Môj manžel má stavebnú firmu so všetkým čo k tomu patrí.. ;-) realizuje aj stavby na kľúč.Väčšinou BA a okolie.Momentálne realizuje aj stavbu nášho domčeka.V prípade záujmu kuk fotoblog zsolt22.Má aj dvoch pánov čo mu robia stavebný dozor a podľa mňa stavebný dozor nemôže nikdy len tak odfajknúť prácu stavebnej firme,je to predsa veľká zodpovednosť.Neviem kde sa to tak robí ale u nás určite nie :-| Vždy spolu všetko prediskutujú a riešia každý jeden bod spoločne až prídu k spoločnému záveru.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?