Podrezanie starého domu

Profilova fotka
Podrezávali ste niekto starý dom koli vlhnutiu a plesniam ? pomohlo to, s odstupom času alebo su to vyhodené peniaze ?
Odpovedať
No pokial ho len podrezes a nevlozis izolaciu tak to budu ozaj vyhodene peniaze. Pokial sa to urobi poriadne tak to urcite pomoze. Len potom treba doriesit aj izolaciu v podlahach a spojit ju s tou co sa dodatocne vkladala do muriva, pretoze inak to nebude 100% ucinne.
Odpovedať
Profilova fotka
@engineerr no myslim uz se vsim vsudy, ked sa to podreze a zaizoluje ...
Odpovedať
Už tu je zopár takýchto tém a je zbytočné zakladať novú, keď sa tu budú zase dookola opakovať tie isté odpovede. Napríklad tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/reko...
Odpovedať
Profilova fotka
@kyblicek dik precitam si .. neviem preco nic som cez vyhladavac nenasla ]-(
Odpovedať
Hlavne by som si dal pozor s coho je dom postaveny.Ak je to nabijanina alebo nepalena tehla,tak co som sa podozvedal na nete,tak tieto domy sa neodporuca podrezavat.
Odpovedať
@mcdog Presne tak, nie je to úplne vylúčené podrezávať. Ale domy z takýchto materiálov by mali mať určitú vlhkosť, aby držal materiál pohromade. Dôležité je tiež prediskutovať to so statikom alebo odbornou firmou.
Odpovedať
@lenushka_th Ano, pomohlo, ale treba to naozaj riesit komplexne.
Odpovedať
Profilova fotka
@landm cize aj tie podlahy ?
Odpovedať
No co som sa dozvedel ja o domoch s nepalenej tehly tak: za ziadnych okolnosti sa nemoze beton a ani ziadna pristavba dotykat povodnej stavby...jedine cez izolaciu...a murivo sa nemoze konzervovat a presusat.... Ale tak na to su odbornici,co sa do toho vyznaju do hlbky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?