Pôdorys starého domu

Dobry den. Kupujeme dom, ktory ma 50 rokov, toto je aktualny stav/podorys domu. Do podkrovia vedu uzke schody, kde sa nachadza manzardka. Vedeli by ste mi prosim poradit s dispozicnym riesenim prizemia? 3 predne izby su do ulice, ide o vychodnu stranu. Dakujem pekne.
Odpovedať
@allenp Ja by som to spravila asi nejak takto, z kuchyne prípadne aj východ na terasu. Škoda, že tam nie sú aj rozmery izieb, ale to sa dá prispôsobiť
Odpovedať
@azzflo Dakujem pekne za odpoved a ze ste si dali namahu poradit😊Ano, vychod na terasu by bol z kuchyne genialny, len pod kuchynskym oknom je vstup dole do pivnice, tak to asi nepojde..😒 V kazdom pripade by sme praveze vychod na terasu chceli. Len schodisko je vlastne pristavba k domu, mozno to cele zrusit, vymysliet inac.., avsak zase nesmie chybat predsien.
Odpovedať
V prípade, že by ste nemali terasu na tej strane, kde je kuchyňa teraz, tak by bolo asi šikovnejšie spraviť kuchyňu s obývačkou na tej ľavej strane a nočnú časť kvázi uzatvoriť - tá najväčšia izba, kuchyňa + obývačka by mohli byť ako 3 spálne. Bola by potom super oddelená tá denná časť. A v prípade, že by ste mali sedenie niekde vonku, bola by kuchyňa stále najbližšie k dverám, aj keď po schodoch atď., ale dá sa isto žiť aj tak :-) Predsieň určite nechajte, aj keď to možno teraz nevyzerá veľmi lákavo, určite sa to bude dať prerobiť pekne moderne :-) Prípadne by mohla byť terasa za tou predsieňou a záchodom, ak je pozemok dosť široký?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?