Oprava vonkajšej dlažby

Potrebovala by som poradiť konkrétny produkt, ktorým pri troške/kusisku svojej laickej snahy dokážem prilepiť odlepené vonkajšie dlaždice. Je ich len pár 3-4, otec už kvôli zdravotnému stavu a veku opravy domu nerieši. Nechcem hľadať "človeka od fachu" kvôli pár kúskom. Nezáleží ani tak na kráse opravy ako funkčnosti, nech sa nám dlaždice nehýbu pod nohami. Internet som zbežne prešla, nie som si však istá. Momentálne som aj tak trochu mimo civilizácie, takže by som to objednala len cez net. Poraďte, prosím, nejaký dobrý e-shop, prípadne produkt a bolo by fajn, keby aj množstvo. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
Flexi-lepidlo. Len to pôvodné treba dobre očistiť. A potom dobre zašpárovať, aby sa pod dlažbu nedostala voda a mráz s tým "nepohol"... Poprosil by som niekoho z okolia, či náhodou nemá, lebo pre 3 kg kupovať celé vrece...
Odpovedať
@dahra Ja by som to skúsil nalepiť DUVILAXOM t.j. lepidlom do malty resp. betónu. Treba si označiť každú dlaždicu a jej orientáciu a dlaždicu potom vrátiť na miesto tak ako bola. Po vybratí dlaždice a jej označení treba očistiť dlaždicu od špárovačky, dlaždicu a miesto vybratia očistiť kefou, povysávať a navlhčiť štetcom. Na sucho vrátiť nazad a ak to bude pasovať tak natrieť dlaždicu aj podlahu duvilaxom a pritlačiť na miesto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?