Odvlhčovače vzduchu

Profilova fotka
Prosím vás, chcela by som kúpiť odvlhčovac vzduchu. Mám v jednej izbe vlhké steny. Rozmýšľam nad Trotec ttk100E alebo Biet DB25l Carbon. Prosím vás píšte skúsenosti. Môžu byť aj iné odvlhcovace ak máte dobré skúsenosti.
Odpovedať
My mame tento Rohnson R-9220 Genius, ja osobne som spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
@daakotaa a za koľko ste ho kúpila?
Odpovedať
Okolo 230- 240€. Lahko sa ovlada, umyvatelny filter ma aj dizajnovo je fajn.
Odpovedať
@janula2511 mas to jedno vsetko je cca to iste, odvlhcuje to. inak ak mas aj teraz vlhko taj asi treba riesit pricinu
Odpovedať
Kupte si teraz odvlhcovac v lidli za 150.
Odpovedať
@rkorba v tom lidli sa zachvilku bude dat fakt vsetko kupit :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudik_1 Len mäso tam nekupujte, lebo to je v poslednej dobe naozaj katastrofa. :-(
Odpovedať
@jamk1 Vyrobené a zaslané z Poľska ]-(
Odpovedať
@janula2511 AKO píšu je potrebné zistiť príčinu..To že ako odvlhčiť izbu je vec druhá... ;-)
Odpovedať
@klaudik_1 tie odvlhcovace tam maju kazdorocne v tomto case uz pekne dlho, my uz ho mame dakych 5-6 rokov minimalne.. @jamk1 Ake konkretne? Aka katastrofa? Len pre zaujimavost, ziaden problem sme nemali.. Kuracina bola az na posledne prsia XXL vzdy slovenska Hyza, morcacie maju od madarov a bravcove je sice z polska, ale nedivim sa, na slovensku sa uz chova bravcove minimalne a vsetko ide na export..
Odpovedať
Profilova fotka
@cache Nie som asi jediný, lebo už som videl priamo pri pokladni ľudí, ktorí boli mäso reklamovať. Niekoľkokrát sa mi stalo, že kúpim v Lídli bravčové vákuovo balené mäso - mäsiarova čerstvá porcia - ktoré má podľa dátumu spotreby trvanlivosť ešte aspoň týždeň, z košíka ho dám do auta do chladiaceho boxu, doveziem domov (4km) a dám do chladničky. Na druhý deň ho rozbalím, na prvý pohľad je na povrchu pekné, ale ak je to porcované mäso (rezne) tak už druhý a ďalšie rezne sú na ploche, ktorou sa dotýkajú hnedo-zelenkavé a rovnako aj pri bravčovom v celku. Na povrchu pekné, ak sa rozreže, tak má rovnako nie moc lákavú farbu. Kuracie bolo zatiaľ v pohode. :-)
Odpovedať
@cache ..áno máš pravdu kačacie prsia /Hu/ v akcií som kupoval v Lídli ako aj kurča ale škoda že som to nenafotil ako vyzeralo keď som ho doniesol domov a vyhodil som ho do koša, pretože som už nemal možnosť reklamovať ho a do mrazáku som ho nechcel dať kvôli smradu...Kuracie JEDINE v HYZE /ako píšeš aj Ty/ mám tu obchod a je to VŽDY čerstvé..Kačacie prsia už tiež kupujem v Kauflande, ako aj mäso bravčové alebo hovädzie.. Je to buď z De alebo Sk..Už made in Poland výrobky ako vidím na etikete dávam nazad... ]-( V Lídli ináč nakupujem skoro všetko, ALE bez mäsa v akékoľvek podobe... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@technik007 Ja som tiež asi pred pol rokom prvýkrát v živote vošiel do Kauflandu a bol som milo prekvapený. Pochválil by som hlavne pekáreň a pultový predaj mäsa a mäsových výrobkov. Som ochotný kedykoľvek ak potrebujem mäso sadnúť do auta a previezť sa 20km do Kauflandu, ako ísť 4km do Lídla a potom sa doma rozčuľovať do nepríčetnosti. Ako píšeš, v Lídli nemám výhrady takmer proti ničomu, ale mäso je v poslednej dobe naozaj pod úroveň. Čo mi ešte v Lídli dosť vadí, je oddelenie chlieb - pečivo. Nepochopím, že prečo keď je Lídl otvorený do 20,oo, tak po 18,oo kúpiť pečivo, alebo chlieb je problém. To už len posledné zbytky, alebo nejaké balené. Majú predsa vlastnú pekáreň, tak nemôžu upiecť? Koľko ľudí robí do 18,oo a cestou z roboty nemajú nárok si kúpiť čerstvé pečivo? To len my dôchodcovia, čo nemáme celý deň čo robiť a ideme si nakúpiť kedy sa nám chce, tak pre nás áno a pre pracujúcich nie? To kde sme... :-)
Odpovedať
@cache dobre vediet :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?