Odpoveď na príspevok od majok:
Zdravim Vás chcem sa spýtať ako postupovať keď ch… @majok prípojku elektriny tam asi budeš potrebovať, tak to rieš hneď, zo vzduchu do zeme a daj to ako úpravu pre havarijný stav prípojky (u ZDis je to tak jednoduchšie, trvalo týždeň, než som dostal povolenie) Či snáď chceš na novú strechu dať znovu nástrešák? Inak tieto otázky rieš skôr s príslušnou distribúciou, alebo s miestnym elektrikárom, ten ťa usmerní.Odpoveď na príspevok od foox:
@majok prípojku elektriny tam asi budeš potrebova… @foox nie nechcem ísť na nastresak... Ja mám aj vyjadrenie od vse že nová prípojka pôjde na stĺp ktorý je už na pozemku a zemou k domu... Ja potrebujem odstranit teraz to vedenie aby som sa pohol pri búraní strechyOdpoveď na príspevok od majok:
@foox nie nechcem ísť na nastresak... Ja mám aj v… @majok tak realizuj prípojku hneď, nerob to na etapy, vyjde ťa to drahšieOdpoveď na príspevok od foox:
@majok tak realizuj prípojku hneď, nerob to na et… @foox prečo to bude drahšie?Odpoveď na príspevok od majok:
@foox prečo to bude drahšie? @majok lebo ich budeš volať 2x, toto sa dá celé realizovať za 3-4 hodiny, hľadaj firmu z okolia.