Obhliadka starsieho domu

Profilova fotka
Dobry den. Mame zaujem kupit starsi dom. Ale chcela by som sa opytat koho si zobrat so sebou na obhliadku? Statika, architekta? Aby mi vedel povedat stav domu a pripadne naklady na rekonstrukciu. Kolko sa cca plati potom tymto ludom za obhliadku? Dakujem.
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/blog/moli2...
Odpovedať
Profilova fotka
najlepsie niekoho znameho, co to spravi za flasku :D a este ak by to bol aj murar, to by uz bol bonus :)
Odpovedať
Profilova fotka
Statik vám povie len búrať a stavať nové.Architekti vedia len kresliť po papieroch, ale starým konštrukciám domom sa rozumie jeden z tisíca.Najlepšie skúseného stavebného dozora ,alebo murára , čo má niečo za sebou, ale nie za flašu, ale trebárs za 50€.Flaškový sú na dve veci.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme brali projektanta a dvoch samostatnych stavbarov, ked kupujes dom, treba ho chodit pozriet viackrat, jedna-dve obhliadky su podla mna malo.. na kazdej si vsimnes nieco ine.. aj ti odbornici si vsimnu kazdy nieco ine..
Odpovedať
Suhlasim s mesarosanton . Nie je tak davno sme kupovali chalupu aj my a jednoznacne mozem povedat ze najlepsie je ak s tebou pride znami ktory ma uz taku kupu a renovaciu zasebou. U starych stavieb ti nikto nic nezaruci a nie je nad oko skuseneho . Uz len ked zoberiem napr vlhkost kde je xy pricin z coho. To iste strecha a tramy. Takze myslim ze statik a architekt budu z teba len tahat prachy a aj tak cenu rekonstrukcie sa nedozvies pretoze to je vzdy drahsie ako odhad ;) Prajem stastnu ruku pri vybere 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?