Odpoveď na príspevok od merrrynka:
Ahojte, rada by som sa inšpirovala renováciu naši… @merrrynka Ako si tu renovaciu predstavujes, ked v podstate jedine, co vam prekaza je farba.Odpoveď na príspevok od sucho_22:
@merrrynka Ako si tu renovaciu predstavujes, ked … @sucho_22 Renovácia = obnova. Áno, presne tak jediné farba mi prekáža.Odpoveď na príspevok od merrrynka:
Ahojte, rada by som sa inšpirovala renováciu naši… @merrrynka co konkrétne máš na mysli pod pojmom kombinácia biela a dekor dreva ak píšeš o mramorovom schodisku?Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Tiez si neviem predstavit aku radu hladas kedze m… @wolodymyr nechcem sa vzdať schodov. Ale chcem zmeniť ich farbu.Odpoveď na príspevok od merrrynka:
@wolodymyr nechcem sa vzdať schodov. Ale chcem zm… @merrrynka obavam sa ze to nebude mozne ale skus sa spytat v kamenarstve mozno maju figle ako na to.Odpoveď na príspevok od merrrynka:
@wolodymyr nechcem sa vzdať schodov. Ale chcem zm… @merrrynka zmenit farbu mramoru? Chces ich natriet? Lebo inac to asi nepojde. Alebo vymenit za iny kamen.Odpoveď na príspevok od merrrynka:
@wolodymyr nechcem sa vzdať schodov. Ale chcem zm… @merrrynka farbu zmeniť môžeš novým náterom alebo nalepením folie ale už bude na tom šmýkať a bude sa to odierať, takže jedine vymeniť, žeby na hrob? ja nechcem žiadnyOdpoveď na príspevok od merrrynka:
Ahojte, rada by som sa inšpirovala renováciu naši… @merrrynka máš schody z mramoru, máš luxus pod nohami. Mramor je čisto prírodný kameň a treba mať ku nemu rešpekt a neznásilňovať ho do pozície, ked už mramor nebude mramorom. Mramor nie je ani keramická dlažba, nie je ani žula a nie je ani drevo. Je to mramor. Medzičasom sme boli na pár dní v Portugalsku v takom starom hoteli v centre Porta. Kúpleňa bola celá obložená mramorom. Podlahy, obklady stien, obklad okolo vane, umývadlová doska... Nádhera! Ale mojej žene sa to nepáčilo. Lebo to bolo fádne.. Ano, bolo to fádne, ale bol to mramor!.. Kto sa stotožní s jeho krásou a kvalitou, ten ho nevyrúbe ani po 200 rokoch. Obkladačky vyhodíš po dvadsiatich. Ja by som si isto nemenil farbu. Možno vybrúsiť, vyhladiť, vyleštiť, ale určie nie pretierať inou farbou.