Má niekto skúsenost z podvodnickou stavebnou firmou???

má niekto skúsenost z podvodníkmi v stavebných firmách?? a ked áno ako proti ním bojovať??:-|
Odpovedať
Profilova fotka
a) hladaj referencie pred tym ako im das co i len korunu b) ak si uz korunu dal, bejzbalova palka, vrece, lopata, kusok odvahy
Odpovedať
jogi13: zakladom je okrem tych referencii aj dobra zmluva. prisna ale spravodliva...len co uz, ked vacsina slovakov stavia "bez bločku".
Odpovedať
ono je to aj opačne - ako bojovať proti zákazníkom špekulantom, ktorí vo finále nedoplatia bez pádneho argumentu? Zmluva má iba hodnotu papiera ak niekto chce vedome poškodiť toho druhého, vymáhateľnosť pár sto, alebo aj pár tisíc EUR prakticky neexistuje v tomto antiprávnom štáte...
Odpovedať
Profilova fotka
100% ochrana asi neexistuje.. ale urcite je zakladom dobra zmluva o dielo (terminy, objem, mnozstvo, material, kvalita prac, sankcie) platba po splatkach a po prevzati ciastkovych prac, potom priebezna kontrola... samozrejme toto vsetko zavisi ad objemu a charakteru prac.. takyto postup sa mi neraz osvedcil..
Odpovedať
Profilova fotka
Ak narazíš na skutočných hayzlov, nemáš šancu. Potom si už len budeš hovoriť, len aby už zmizli, len aby už bol pokoj. Lebo oni to celé majú vymyslené tak, ako keď líška stavala tomu psovi kurník. Majú tam nachystané zadné dvierka, o ktorých Ty ani netušíš. Raz - dvakrát im akože zaplatíš bez DPH - z rúčky do rúčky (a teda bez papierov) - a už Ťa majú v svojich osídlách. Jedno by si mal však mať: Dobrého stavebného dozora - a máš šance, že (ak už natrafíš na hayzlov) sa budú krotiť a dávať si pozor a vyvŕšia sa na tých, čo dozora nemajú. 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?