Lacná rekonštrukcia kúpeľne

Ahojte, Máme dom postavený v 1974. Pred nasťahovaním sme čo-to zrekonštruovali (nová elektrina, atď) ale až teraz prišiel čas na kúpeľňu. Rozmery cca 3x3,5m, viem si sama obúchať obklad, na zvyšok potrebujem firmu alebo teda nejakého človeka. Chcem tam dať nový sprcháč, nové umývadlo a celé nanovo obložiť a vykachličkovať. Nemám vysoké nároky na obklad ani na nič, lacnejší štandard. Viete mi aspoň veľmi približne odhadnúť, do akej sumy by som sa mohla zmestiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Obkladacky od 12e m2 Dlazba od 15e m2 Pokladka 15e m2 Sprchac 350..500e Umyvadlo 150e so skrinkou
Odpovedať
@wolodymyr super, vďaka, takže by som sa mohla zmestiť do 2000€, však?
Odpovedať
rátaj, že po búraní treba vyrovnať steny a podlahu, nové elektro, voda, odpad + práca obkladača, reálne vidím 1000€ len za prácu. Materiál a vybavenie kúpelne už záleží na tebe, resp. peňaženke
Odpovedať
@insed elektrinu tam mám novú, ale áno, vyrovnať bude treba plus voda, odpad. Vďaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Do 2000 € sa to dá urobiť. Obklad sa dá kúpiť aj za 7-8€ +lepidlo ,špárovka ,silikóny vypínače zásuvky sifóny na umývadlo ,práčku ,osvetlenie .Nemusíte obkladať všetky steny a nie po samý strop.Sprchové kúty sa dajú lacno kúpiť v OBI.Neodporúčam Merkury. Odtiaľ bývajú často kazové. Treba rátať s vodou ,odpadom ,kúrením to sú práce v malom ktoré sa ťažko odhadujú.Radiátor a malovka. Staré obklady pokiaľ nezavadzajú nie sú krivé a oduté nieje nutné obíjať. Nový obklad sa dá nalepiť aj na starý. Demontáž ,montaž týchto vecičiek tiež niečo stojí.
Odpovedať
@mesarosanton mám tu 40r. starý obklad, neviem, nie je mi príjemná predstava lepiť nový na starý. Práčku mám, kúrenie nemeníme, vďaka za tipy.
Odpovedať
@zitaje práca môže byť aj lacnejšia, treba sa popýtať po okolí, alebo ak máš niekoho známeho nejakého majstra...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?