Kúpeľňa v starom dome

Ahojte, uvazujeme o vyhodení vane a zmene za sprchový kút. Ide o starý dom. Kachličky môžu zostať staré, doplnené by bolo len na nevyhnutných miestach - po vani alebo sekani. To je práve problém, trúbky sú staré a asi by bola treba výmena. Vedie to cez kuchyňu a chodbu k šachte asi tri metre. Máte prosím skúsenosť aká by mohla byť cena? Nejde o estetiku, proste základné veci a cenovo dostupné materiály, ide len o to, aby tam bol sprchový kút kvôli starým ľuďom, zle sa im vchádza do vane.
Odpovedať
Profilova fotka
@asona trubky budu z ocele,neni treba ich menit,keby sa robi komplet rekonstrukciu tak hej,ale ked iba vymenit vanu a dat sprchu,naco menit trubky?
Odpovedať
Keď už bude kúpelňa rozbitá, vymenil by som vodu komplet. Jednoduchý zváraný plast je cenovo do 30 € materiál, plus robota...
Odpovedať
Profilova fotka
@asona pride mi zbytocne vymenit len vanu a sprchovy kut. Uz rozbijete tym celu kupelnu, tak preco ju celu nevymenite??
Odpovedať
Profilova fotka
@asona najprv si zisti ako to bude so sifonom aby nebol nizko lebo vodu tahas kadekolvek no odpad len gravitacne Rozvod by som robil plastohlinikom je to bez tepla ako ppr len pozicias klieste a ides ako raketa
Odpovedať
Profilova fotka
Treba aj trúbky spraviť, aspoň teda ja by som ich už spravil, keď by som sa dal na takúto výmenu, je to aj do budúcna. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vymente aj tie trubky ked to uz bude vsetko dole, spravte to tak ako pisal dedo, to je podla mna uplne v pohode :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?