Koľko by stála podlaha miesto stropu v staršom dome?

Kolko stoja stavebne prace? Vie mi niekto poradit kolko (orientacne) by stali nasledujuce zmeny domu, alebo dodavatela, ktory moze tieto prace robit? (Dom je starsi (Bratislava, r. 1965) a ma zastavanu plochu 80m2 (UP 60m2). Je to jedno-poschodovy dom so sedlovou strechou (uhol - 45). Zmeny sa dotykaju dvoch hlavnych izbieb - spolu 40m2 (9m x 4.5m) - ktore maju nosne steny a podkrovie). 1.Nova podlaha namiesto stropu - t.j. novy strop bude sluzit ako podlaha podkrovia, a znizena vyska stropu, t.j. v dvoch hlavnych izbach je treba znizit vysku stropu z 295 cm na 250 cm, aby bolo viac miesta v priestore v podkrovia, 2.Schody (vnutorne) do podkrovia, 3.Vymena strechy (krov + krytina 80m2) + mozno stresne okna Zmeny budu realizovane separatne alebo spolu alebo kombinaciou, tak nejde o jeden samotny projekt. Je aj mozne, ze nakoniec budeme robit iba novu strechu alebo iba novu podlahu. Eventualne chceme zobytovat podkrovie, ale zatial len budeme robit tie zmeny uvedene hore lebo nemame tolko prostriedkov. Tak co myslite kolko peniazi to bude stat bud separatne alebo kombinovane? A aka firma by to robila na rozumnu cenu?
Odpovedať
Profilova fotka
Bez vykresovej dokumentacie (pripadne projektu) nie je mozne riesit presnu kalkulaciu.. Ale mozem na 100% povedat ze do 100.000 Euro sa zmestite.. Ak chcete tak zabezpecime projekt a potom mozete riesit ostatne veci (povolenia, ceny, realizacia).. Tiez viem zabezpecit (odporucit viacere realizacne firmy s ktorymi mam dobre skusenosti).
Odpovedať
@esino1 ???????? 100000€?????? to mozu rovno zburat cely dom a postavit novy za tu sumu
Odpovedať
davidan, namiesto odpovede ktorých tu bude neúrekom ti dám to najcennejšie v tejto chvíli. Ak budeš robiť také rozsiahle a pomerne závažné zmeny, nedaj sa zblbnúť vidinou ušetrených lóve a pekne krásne sa vyber do nejakej projekčnej kancl niekde na okolí BA (v BA ťa zoderú z kože aj keď sa tvária že nie). Nech ti vypracujú projekt zmien čo bude podľa požiadaviek a dohody určite niekde okolo 1000 E. Potom podľa toho čo dostaneš do ruky si urob tri kópie výkresov a obehni firmy okolo TT, GA, alebo skrátka tie čo to majú do Blavy pol hodinu cesty a nech ti urobia cenové ponuky. Jednak ti urobia úplne inú cenu ako trtkoši v Ba ktorí zneužívajú fakt, že sú miestni a tiež si budú oveľa ale fakt oveľa viac vážiť to, že majú prácu. Všetko iné budú iba dohady o cene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?