Iglu tvarnice do podlahy

Ahojte Potrebujem poradit s iglu tvarnicami. Rekonstruujem rodinny dom z nepalenej tehly na kemannych zakladoch. Do podlahy ako hydroizolaciu pouzijem iglu tvarnice. Rozmeri su 4.8m x 21m Zo severu na juh je 21m. Nasavanie zo severu 2 kominy vyduch na juhu 2 kominy. Bude kominovi efekt fungovat aj na taku vzdialenost ? Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@fero28 komíny sú v poriadku, ešte treba prisávanie vzduchu, to treba nižšie
Odpovedať
@jan45 ďakujem za odpoveď . Ešte sa chcem spýtať ako urobiť nasávanie. zatiaľ to mam urobené na jeden prívod vzduchu. V prílohe posielam obrázok ako to je urobené.
Odpovedať
Profilova fotka
Hlavne treba vývod urobiť vyšší a na slnečnej strane. Vzduch sa v tru bke zohreje a vysáva vzduch z kanálu. Prívod stačí jeden
Odpovedať
@jan45 Ďakujem vývod budem mať urobený cca 2,5m nad terén
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobry den, nezakladam dalsiu temu, kedze moja otazka bude dost podobna. Dom z nepalenej tehly, orientacia S-J planovane pouzitie IGLU H16 tvarnic v jednej izbe (pribudovana niekdajsia hospodarska budova) a chodbicke. Vid nakres. Moja otazka znie celkom jednoducho, vzhladom na fakt, ze severna stena izby je ciastocne pod urovnou terenu (susedov dvor) je z funkcneho hladiska mozne viest privod vzduchu z juhu (nizsie umiestneny nasavaci otvor) a vyduch riesit zapracovanim 10cm odsavacej rury v stene s vystupom asi 2,5m nad tvarnicami na severnej strane? Vopred vam vsetkym dakujem za pomoc (@jan45 vas nazor by ma velmi potesil 🙂 ).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?