Dispozicia

Zdravim strechaci.Kupujeme domcek a rada privítam vase rady a navrhy ako pozmenit dispoziciu.Chcem hlavne zväcsit kupelnu a spojit kuchynu s obyvackou... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@renuskacool Veď ten dom je celkom dobre vymyslený... Spojiť kuchyňu s obývačkou by nemal byť problém. Ale s tou kúpeľňou.... ako zväčšiť, keď sú veci dané.....(?) 8-(
Odpovedať
Zvacsi kupelnu o chodbu, vstup do izby z obyvacky a vstup do kuchyne posunut. priecku obyvacka kuchyna zrusit.
Odpovedať
@renuskacool Podla mna je dobre rieseny. Nekaz si to. A tiez nemyslim ze spojena kuchyna s obyvackou je nejake terno. Jedine nad cim by som premyslal je dat dvere do obyvacky a izby do rohu aby sa hlavne do obyvacky nemuselo chodit cez kuchynu.
Odpovedať
@atlaska ako o chodbu?
Odpovedať
tam kde mas napis chodba urobis priecku a tu medzi kupelnou a chodbou zburas.
Odpovedať
@atlaska jasne uz chapem... :-D
Odpovedať
Zdravim. Kupil som starsi dom a rad taktiez privítam vase rady a navrhy ako zmenit dispoziciu. Keby sa dalo tak aj o jednu izbu naviac by som prijal. A samozrejme obyvacka s kuchynou. Dufam ze nevadi ze som to dal sem. Riesim nieco podobne ako kolegyna vyssie. Dakujem. Pridam foto
Odpovedať
@majco88 Taky prvy nastrel :-D Ber to od oka ;-)
Odpovedať
@17juraj17 jasne beriem to ale co su v predu dve rovnake izby tak maju nosnu stenu po celej sirke domu
Odpovedať
@majco88 Myslim ze po sirke by to nevadilo. Prip by sa to dalo podlozit nejakymi estetickymi stlpmi. Hlavne aby isla zrusit priecka medzi nimi. Samozrejme ze bez ztatika to nepojde :-)
Odpovedať
@majco88 Mozno este takto :-) To zlte je pripadna chodba
Odpovedať
@17juraj17 no ta by sa mala dat zrusit, treba iba fantaziu a dajako sa s tym pohrat a nieco vytvorit
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majco88 Je to iba o fantazii :-) Otazka ci to bude preveditelne. A samozrejme bez presnejsich mierok atd je to iba hratie. Je uz na tebe ci ta niecim inspirujes a dotiahnes myslienku.
Odpovedať
@17juraj17 dik teraz je uz nad niecim rozmyslat a skusat nieco bud aj s kombinovat lepsie takto ked aj iny da svoj nazor na papier viac ludi viac variant.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?