Ciapky na plot.

Kupila som si tvarnice so stiepaneho kamena a budem s nimi murovat 5 radov na terasu ako miesto zabradlia.A Chcem na ne nalepit ciapky na jednu vodu lebo tie co sa na ne predavaju su na dve vody a su aj dost drahe tak som sa rozhodla si ich dat vyrobit na 0,50cm a tu my nastal problem ciapky my vyrobili a su dost flakate a preto by som ich chcela natriet niakou farbou na beton .Ak ste sa uz niekto s takym to niecim stretol tak porat kde by som taku niaku farbu kupila potrebovala by somich natriet na sivo lebo kocky mam antracit grafit a ked to by som natrela niakou farbou na strechu co sa dava tak ci my to nebude sa casom supit ked my na to bude prsat aj sneh padat lebo pol terasi mam nadekritu a pol mam otvorenu.A tie ciapky na jednu vodu chcem preto aby som si mohla na ne dat niake kvetinace.Za radu vam dakujem.
Odpovedať
@petka456 Neviem, aké sú to čiapky na jednu a dve vody a tiež neviem, čo je to za rozmer tých 0,50 cm. Čudujem sa, že na mieru ťa vyšli lacnejšie ako tie hotové. Ale v každom prípade to môžeš natrieť farbou na betón, napr. Betona ( http://www.efarby.sk/u-2043-betona-fa...) alebo Betex (http://www.efarby.sk/betex-2v1-na-bet...). Prípadne inou farbou určenou na betón. https://skraslimdom.sk/farba-na-beton... Môžeš tiež použiť akúkoľvek fasádnu farbu, len tá sa môže zošúchať, keď tam budú kvetináče.
Odpovedať
@chrobak7 Diky.Na jednu vodu to su skoro rovne ciapky a to preto som si dala take spravit lebo aby my ked bude prsat voda netiekla na teras ale aby my tu kvapku odtrhlo a tiekla my von z tej ciapky na dvor.A na dve vody to su take s dvoma hranami jedna by my isla ked zaprsi voda von a druha na terasu asi uz ma rozumies a 0,50cm som dala si preto lebo tie kocky mam 39na19 cm a tieto mam o nieco lacnejsie ked ich budem mat aspon na toho pol metra a budu rovne a preto by som si ich chcela natriet niakou farbou ale niakou sivou a nie bielou lebo tie kocky su skoro cierne ako stiepany kamen ludia z nich robia ploty ale ja ich chcem si dat na terasu ako zabradlie len to budem mat plne.
Odpovedať
Janko sa ozraty v tanku pretaca,ze ZILINA,skor to bude Komarno,ale zas aj generator nahodnych slov je ze Ziliny tak dnes je vsecko mozne a nik nic negarantuje...
Odpovedať
@sonau a co ma byt za odpoved ved ked nevies alebo my nevies poradit tak blbe komentare si mozes odpustit alebo si to nechaj na doma.
Odpovedať
@petka456 fakt radsej to odfot lebo z popisu tazko pochopit
Odpovedať
@petka456 mi, teda pre moju osobu, sa pise mi s makkym i. My, s tvrdym y, sme dvaja, traja, vsetci Ale celkove porozumiet tomu co pises je zlozite. Ale k veci: Natri to penetrakom na betona potom farbou na beton. Akou , to ti poradia v miestnom obchode s farbami. Nejakych par rokov to vydrzi, mozno aj 20, ale casom to bude treba natriet. Ak staci, ze to vydrzi bez udrzby v prijatelnom estetickom stave aspon polovicu toho co by vydrzal holy beton, tak sa nemas coho obavat A hladala by som medzi silikonovymi farbami na beton, na akrylovych sa casom uchytia machy, pliesne a zacina to cerniet a vyzera to ako zaprasene. Silikonovu farbu umyje dazd, co nezmyje on, zmyjes wapkou
Odpovedať
@zita19 Ano.Ja som uz posielala meil co mi poslal chrobak7 a uz viem cim a ako to mam natriet.Za radu aj tebe aj chrobakovi7 dakujem.
Odpovedať
@zita19 A este tak si porozumela mojej otazke lebo si mi dobre poradila.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?