Chemicka injektaž

Profilova fotka
Ahoj použil niekto na vlhkost v dome chemicku injektaž?Ak ano kde to kupil a či to pomohlo.za odpovede vopred dakujem :-)
Odpovedať
To ti pomoze asi na 5-7 rokov, potom musis opakovat. je to dost nakladne, tak si rozmysli, ci sa ti to oplati. Moj znamy to robil 2x, nakoniec sa najedoval a dom podpilil ;-)
Odpovedať
@ivet1371 Hlavne si daj urobit projekt odvlhcenia od odbornika, ktory sa ale takymto veciam venuje, nie od bezneho projektanta, ktory sa moze tvarit ako odbornik - terba overit, ci ma skusenosti a realizacie. Ludia si sami vymyslaju rozne postupy, podrezavanie, injektaze a kopu roznych inych, lebo poculi, ze je to dobre a nakoniec sa ludia cuduju, ze to nefunguje......... Kazdy dom ma iny problem, ine podlozie, ine suvislosti, z ktorych zavlha, treba urobit sanaciu na mieru ak to ma mat ucinok.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivet1371 suhlasim s @stanica navyse neni injektaz ako injektaz, zalezi na povode problemu, su injektaze ktore reaguju s vodou, a po vytvrdnuti maju vacsiu unosnost ako beton, pouzivaju sa aj pri sadani stavieb. Znamy s tym robil 7 rokov. V zasade zistite si povod problemu a nasledne na to vyberte najvhodnejsie riesenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica @ju_niper dakujem za odpoved.planujeme davat drenažnu hadicu,tu gumu čo ma tie štuple a magadam.len toto mu radil sused tak sa radšej pytam.byvame na kopci a nad nami je rola všetko teče sem.a planujem aj podlahy izolovat.dufam že to pomože
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?