Aký Tv kúpiť

Prosím o radu chcem kúpiť Tv veľkosť uhlopriečky 138cm zaujíma ma ostrosť obrazu keďže som ostal prekvapený porovnal som Samsung a Oravu a Orava bola kvalitnejšia tak sa neviem rozhodnúť pre akú značku poraďte dik
Odpovedať
1
2
@hydros Kto dnes ešte kupuje taký malý televízor?
Odpovedať
@ruren napr.Taký @hydros ;-) :-D :-D
Odpovedať
@ruren vacsi mu do hajzlika nevojde ;-)
Odpovedať
@ruren pochybujem ,že tak "malé" má viac ako 1%, ja mám tiež len 127 @hydros dnes sa už nekupuje podľa značky ,len pár značiek má len vlastný vývoj, skôr podľa prevedenia zobrazovača, rozlíšenia,SW výbava, dôležitý je tiež zdroj signálu ktorý tam budeš sledovať, navštív väčšiu predajňu kde budeš môcť porovnať, vyber si naj pre seba a pozri kde ho zoženieš najlacnejšie, v kamennej predajni len ak je akcia , ináč prevládajú internetové predajne, vyber len overenú
Odpovedať
Profilova fotka
Riad sa svojimi ocami. Ked som naposledy kupoval, nastudolval som si haldy testov a recenzii. Do uzsieho vyberu postupil Sony a Samsung. Vzdy som mal Sony no tie maju problem s formatmi a kodekmi no ma krajsi obraz a celkovo bol hidnoteny lepsie. Tak som isiel do predajne ze pozrem nazivo a rozhodnem sa. A zobral som Samsung. Iked mal horsie hodnotenia ako Sony, mne sa jeho obraz pacil viac. Po roku uzivania nelutujem, slape ako svajciarske hodinky.
Odpovedať
Ja a cela moja okolita familia presla na LG. Nedam dopustit. Vsetky su od 60 palcov hore.
Odpovedať
@hydros dnes je top OLED a QLED. Čo sa týka ostrosti TV viac rozhoduje zdroj a vysielaný signál ako samotná TV, ktorá je na tom ďaleko lepšie. Osobne mám stále pochybnosti nad 4K na TV, keďže tá plocha je na to relatívne malá (nedokážeme to zrakom rozlíšiť pri kvalitne nahranom zdroji) a ešte dnes vysielané programy v HD mám pocit, že nevysielajú ani vo full HD. Projetor mám vo full hd a tam mi to 4K dáva už väčší zmysel, ale to sme pri uhloprieče 125 a viac palcov. TV mám LG, môžem odporúčať, hlavne magic ovladač. Čo mi na nej vadí, je bezdrotová konektivita s mobilom, tabletom, notebookom - je dosť prieberčivá :-)
Odpovedať
Mam doma LG projektor 12 rokov a stale funguje s povodnou ziarovkou! Taktiez telku i monitor na PC a vsetko super funguje a do buducnosti by som sa urcite zameral i na TV tejto znacky. Taktiez mam pracku 6 rokov a tak isto bez zavahania co sa o samsungoch povedat neda.
Odpovedať
@hydros dost zalezi aj na tom, aky mas rozpocet ;-) dnes sa da kupit TV za 300 aj za 60 000, pokial chces naozaj kvalitny 55-palcovy TV, tak OLED od Sony, pripadne Philips, resp. LG alebo QLED od Samsungu, vyber technologie a znacky je uz na Tebe, nikto nevie, co od TV ocakavas (ci to ma byt len panel a zvysok "obsluzis" inym zariadenim, alebo od toho cakas viac - konektivita, schopnost prehravat nejake video, aplikacie a pod.)
Odpovedať
Profilova fotka
Toto je úplne nanič. Treba dať cenové rozpätie. Bez toho je úpne zbytočné písať kto čo má. Napríklad ja by som chcel Samsung MicroLED, ale tak to sa ešte načakám :-D Ale tak reálne by som novú telku asi kupoval výhradne OLED. Po skúsenostiach z telefónov by som iný typ zobrazovača nechcel. Už potom len ten MicroLED :-D A určite 4K. Kto vraví že je to zbytočné, tak takú telku asi ešte nemal (bez ohľadu na prehrávaný obsah).
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren napr. ten, kto taký televízor chce, nie každý ,,potrebuje" televízor cez celú stenu, ešte k tomu nepovedal, či to chce do obývačky, det.izby či do spálne, čo je dosť podstatné (z akej vzdialenosti sa na TV bude pozerať)..napr. ja som dva roky dozadu kupoval TV s uhlopriečkou 127 cm :) @zita19 aký veľký odporúčaš ty do hajzlíka? resp. aký tam máš ty?
Odpovedať
@iamriso ja na hajzliku telku nepotrebujem, pridem vybavim, odidem... To len chlapi z toho maju azyl, kde travia hodiny, tym by sa tam zisiel, aspon by nelovili mobily z misy :-D ja mam len v obyvacke a na periferne sledovanie mi staci aj nieco okolo 120 cm :-D A mojmu chlapovi je lauter jedno pri com spi :-D :-D Ale inac to nebolo vobec reakcia na otazku, bola to reakcia na premudreleho... Mojho oblubeneho...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zita19 čo tak zbežne čítam na MS, tak on je ,,obľúbený" u viacero ľudí :D
Odpovedať
@rkorba Neviem čo si myslel pod pojmom "Taktiez mam pracku 6 rokov a tak isto bez zavahania co sa o samsungoch povedat neda. " Myslel si TV alebo práčku???? ;-)
Odpovedať
@technik007 Myslene tym bolo ze by som sa vobec LG znacky nebal ba priamo ju vyhladavam, lebo pre mna je trvacna co sa o dnesnych vyrobkoch povedat neda.
Odpovedať
My máme 2 TV Samsung a nedám na tú značku dopustiť odkedy som omylom zmazala stanice a išli len rádiá. Bolo to akurát na vianoce a Samsung má 24-hodinovú servisnú linku na Slovensku. Na nezaplatenie:-) PS: Spokojná som aj s ladením TV staníc, sestra má Sony a vždy keď ladia nové tak im to prehodí všetky stanice, na Samsungu naladí nové stanice na koniec poradia a nepoprehadzuje mi všetky aj im.
Odpovedať
@rkorba Mojim rodičom sme kúpili TV LG a po roku sa obraz po zapnutí jedna časť zobrazovala do červena...Vymenený a na ďaľšom znova tá istá závada.. Daroval som svoj Samsung 4ročný a funguje už ďaľšie 2roky..Tak isto u mňa Samsung už 4.rok bez problému...Myslím si, že je to tým ako natrafíš či je to TV, UMR, SUŠ-ka práčka,MW....atď... Do kuchyne som si kúpil SHARP ale nie som s ním veľmi spokojný..Trvá veľmi dlho kým naskočí obraz po zapnutí..Ale mne to stačí.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 mame LG s LED podsvietenim už 11rok a bez najmenšieho problemu. V kuchyni mam NEXT z UK rovnako starý a tiež super.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme LG 6.rok s 3D .to 3D nepozeráme (pozreli sme cca5filmov)ale má fantastický obraz s nádhernými farbami.Nedam dopustiť naň! Mama si kupovala teraz na Vianoce Samsung.Samozrejme ja som jej to nastavoval žiaľ bohu.tolko nervov a nadávok padlo ... ani zadarmo.Aj do nového domu pôjde LG oled. máme aj domáce kino LG aj práčku. vsetko na jednotku!
Odpovedať
Profilova fotka
a samozrejme magic remote control je topka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne.... vec vkusu a zvyku... som celkom technologicky zdatny no ked som v kanade do ruk dostal ten super lg magic control tak ma islo jebnut... cele zle... tak ale to je len moj nazor... potrebujem zmacknut a prepnut a nie mierit a triafat.., 😁😳
Odpovedať
@rkorba no vidíš a u mňa je LG shit. Ja mám doma tri telky, všetky Samsung. Dve sú 32", majú cez 8 rokov a slapu ako hodinky. Tretia má 55" a cez 5 rokov a slape ako hodinky. Práčka Samsung má cez 8 rokov a slape ako hodinky. Mal som chladničku /už ju zdedili svokrovci do letnej kuchyne, lebo som kúpi Ameriku Bosch na dom/, má cez 8 rokov a slape ako hodinky dodnes deň. Robím tak pomimo Skylink a keď mám ísť ladiť LG, mám husiu kožu. Otrasné menu, hocijako poschovavane položky - nelogicky. Za mňa LG ani nepriateľovi.
Odpovedať
@jankazb Netvrdím že je LG z mojej stránky ZLÝ.... Písal so že je to len ako natrafíš na výrobok a aké máš šťastie naň..Mám domáce kino LG a napíšem že som s ním max. spokojný..Ako som písal kúpili sme našim rodičom TV a museli sme ho vymeniť.. No proste smola..Ja to ale neriešim či je LG, SONY,Samsung lepší horší ...Pýtam sa v čom je lepší alebo horší??? To je presne ako s autom.. Niekto si bude pochvaľovať napr. Daciu a druhý na túto zn. auta nedá dopustiť... ;-) Keď som menil začiatkom roka novú práčku+sušičky zn. Whirllpool tak sa ma v predajni predavačka nechápavo spýtala že prečo si nechcem kúpiť Bosch... Viac som sa ani s ňou nebavil a šiel som do iného obchodu kde som si kľudne vybral z množstva výrobkou práčku+sušičku spomínanej značky... Možno sa pýtaš prečo som šiel do tejto zn... ;-) Lebo som mal aj predtým túto značku a som max. spokojný, aj preto lebo v domácnosti mám z tejto značky aj iné výrobky...Nerez odsávač pár, MW, myčku.. Ja som s touto značkou max. spokojný a inú ani nemienim kupovať v prípade mojej UMR nakoľko už je bezmála dospelá /teraz je ešte "mladistvá" OP by mala dostať tento rok / :-D Čiže je to aj o šťastí pri výbere výrobku a vsadenej osvedčenej značky... Každý má na to iný pohľad..A ak ten výrobok ktorý mi funguje a som s ním spokojný tak je to veľká výhra... :-N Vo všetkom :-) ... a je to aj v manželstve... starý osvedčený model :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@rkorba Ja sa nebojím ísť do zn. Samsung, ale moja zn. je Whirllpool a tá nevyrába TV...Aspoń ja o tom neviem.. :-)
Odpovedať
Koľko sa tu hneď mudrlantov zišlo. Stačila jedná poznámka. :-|
Odpovedať
@hydros nekupovala by som podla znacky byt na tvojom mieste, kazdy ti bude radit to co ma rad on, vyberaj si skor, podla vybavy, vlastnosti, druhu a tieto veci ber ohlad znacka je na poslednom mieste za mna :)
Odpovedať
Mal som tu opravara Lg a pytal som sa ho aky mam kupit tv. Povedal, ze nemam vyberat podla znacky, ale podla toho co budem sledovat a v predajni si pustit taky zaner a sledovat kvalitu obrazu.
Odpovedať
@ruren ""Koľko sa tu hneď mudrlantov zišlo. Stačila jedná poznámka"" Ty si ďaľší a bez poznámky :-D :-D
Odpovedať
@hydros kedze vies o televizoroch nic, myslim ze ti moze byt jedno co kupis, ta ostrost moze byt iny zdroj signalu, moze to byt fullhd v 4 k moze tam byt inak nastraveny obraz a pod. Pokial nie si narocny ked kupis hocico a nebudes mat vedla druhu telku na porovnanie budes spokojny. Okrem toho podporucam pre zalozenim aspon kukniut ine prispevkuy a nemat 10 tem o doslova tom istom http://www.modrastrecha.sk/forum/spot... http://www.modrastrecha.sk/forum/spot... 2 x 16 stranove temy @janamastish zamknut vdaka pekny den a dobru chut
Odpovedať
Profilova fotka
@hydros tak si stále môžeš dať poradiť v obchode, to, že si kúpiš značku ktorú ti poradí niekto kto s ňou je spokojný je blbosť, kúp si podľa ceny a toho čo chceš aby tá tv mala, veď dneska, už to pomaly aj rozpráva :D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?