Aký materiál dať pod podrezané steny?

Ahojte potreboval by som info,idem podrezavat dom,nepalena tehla je material..aku izolaciu maam zvolit???pod podrezane steny???
Odpovedať
tak som počula že nepálené tehly sa nezvyknú podrezávať a nadmierna vlhkosť sa dostava z domu inak- obkopaním kanalu okolo celého domu, vykopaním vlhkej hliny spod podlahy a položením vysokej vrstvy makadamu a vrstvy piesku s vápnom na celej podlahe... a potom napríklad položenám drevenej podlahy alebo prevetranej podlahy .... skús si začítať na tejto diskusii, su tam ludia s fakt dlhoročnymi skusenosťami s podobnými stavbami ...lebo vraj nepalena tehla potrebuje iste množstvo vlhkosti aby dobre fungovala http://www.obnova.sk/diskusie/tradicn... treba sa tým dosť preluskať, lebo niektore stare diskusie su trochu poschovavané, ale určite tam najdeš čo potrebuješ
Odpovedať
Profilova fotka
škoda, že je to v otázkach, potrebovalo by to diskuziu. Na podrezanie je vhodné čokoľvek, čo neprepúšťa vlhkosť , poz.plech, asf. pásy. podlahové PVC, guma z dopr. pásov, Podsúvané dely sa musia prekladať a je dobré ich aj prelepiť aspoň kde sa dá. Vlhkosť v murive nie je potrebná, znižuje pevnosť v tlaku, v ohybe ju zabezpečujú plevy a konské vlasy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
pozri stranku sanam.sk ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?