Ako sa napojit na hydroizolaciu

Ahojte, chcel by som sa spytat ako by bolo mozne napojit sa na vodorovnu izolaciu zakladov/obvodovych murov pri prerabke podlahy? Ide o to, barak je podrezany a pri rekonstrukcii z neho vybuchali drevene podlahy a dali beton, ktory tam je len vyliaty. Podlahy nie su vobec hydroizolovane. Chcel by som ten beton opat vybuchat von a odizolovat podlahy ale neviem ako sa mam napojit na izolaciu z podrezania domu?! Prepokladam, ze ta vycnievajuca izolacia je len zaliata tym podlahovym betonom, cize pri burani tie vycinievajuce konce uz asi nezachranim... Je na to nejaka finta F aby som dokazal napojit existujucu hydroizolaciu s tou ktoru budem davat do podlahy? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@matkop hm, blba situacia... napada ma len ze na tu problematicku casto pouzit tekutu hydroizolaciu...
Odpovedať
@matkop
Odpovedať
Zdravím. dá sa to ... neviem , čo máte pod tými múrmi. Nám keď podrezávali dom ,vkladali tam také plastové izolácie. A keď budeš pri rozbíjaní toho betonu pri stenách opatrný, tak ten beton sa od toho plastu pekne oddelí. Sám som to robil na niekolkých miestach v dome, pretože podkladový beton mi vychádzal nad úroveň izolácie múrov. Tak som to opatrne porozbíjal malým búracím kladivom. a tými vibráciami sa to pekne oddelilo.
Odpovedať
@matkop Ešte takto. Zisti ako hlboko je tá izolácia zaliata. Ja som to mal asi 2až3 cm. no niekde aj 5cm. beton som rozbil iba nad to izoláciou pri stene. potom som pod tou izoláciou trošku vyrovnal takym betonom ako na poter. len tak provizorne aby tam neboli hrboli , alebo medzery. teda pri stenách som mal podlahu do šikma . ale pekne sa na to dala napojiť hydroizolácia. že to išlo do šikma , nie je problém , lebo to vyrovnáš alebo podlahovým polystyrénom, ak budeš dávať, alebo len poterom. chcel som tým len povedať, že ak je ten podkladový beton dobrý, tak to škoda rozoberať celé.
Odpovedať
@miroko75 praveze podkladovy beton nieje vobec dobry, je to len vyliate a prave do urovne izolacie murov, v kazdej miestnosti je to krive a ina vyska, bude to musiet ist von...Pod tymi murmi je klasicka hydroizolacia ked sa robi podrezavanie, ziadne plastove izolacie, asi to budem muset dokladne dokoncit tekutou izolaciou na prepojenie a velmi opatrne burat pri muroch...dakujem za prispevok :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?