Ako riesit podlahy? Pokladat na povodne alebo vytrhat a vyliat novy podklad?

Dobry den, je podla vas pouzitelne riesenie klast podlahu na stare lino/dlazbu a usetrit za novy poter alebo je to blbost a treba vsetko vytrhat, vysekat, vyrovnat a az potom klast podlahu za cenu toho, ze sa to o par tisic predrazi? Stavebna firma navrhuje povodnu podlahu nechat, dat hrubsi podklad pod lamino (korok napr) a potom laminatovu podlahu... vdaka za skusenosti
Odpovedať
Ahoj. Neviem ci uplne rozumiem.. Povodnu mate dlazbu a nato chcete laminat? My sme kupili stsry dom kde boli povodne drevene podlahy.. Nato sme dali len klasické podlozky a laminat.. Len to je trosku rozdiel...
Odpovedať
@tintilka ano, v chodbe dlazba, v izbach lino a rovno na to chcu dst novu podlahu. Mne sa to moc nezda...
Odpovedať
Nevidim problem.. My to tiez tak mame.. Akurat ked isla stara podlaha na dlzku, laminat sme kladli na sirku... Zbytočná robota to odstranovat 🙂mate o izolaciu navyse... My sme neodstranovali podlahu z dovodu, ze mozno raz ked bude cas a chut vyhodime plávajúcu a pphrame sa s podlahou.. Drevo je drevo... A dalsia vec, ze pod tou povodnou podlahou su nanosi zeme a vsetkeho mozneho... Cize to by bolo neskutocne vela prace a penazi..
Odpovedať
Zalezi,ake su nerovnosti,v akom stave je podklad. Mne osobne by to vadilo,hnusi sa mi to :-D ale bezne sa to tak robi,ze nechavaju povodne.
Odpovedať
@katka.gzd dá sa to urobiť oboma spôsobmi. Len si skontrolujte koľko miesta máte pod dverami, aby ste z nich nemuseli zrezávať.. ja som zástancom toho aby sa veci robili poriadne, ale to potom stojí viac..
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od toho či má poter hydroizoláciu.
Odpovedať
Profilova fotka
V paneláku sme to tak urobili. Hrubšia podložka a na to lino. Každá zvuková ci tepelná izolácia dobrá.
Odpovedať
@mesarosanton ked to robi v panelaku na co hydroizolacia?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?