Aká má byť skladba podlahy na prízemí starého domu?

Profilova fotka
Dobry den,chcem sa spytat,ideme vytrhavat stare drevene podlahy v dome,a nanovo zaliat betonom.Murar nam povedal,ze naspodok rovno na hlinu mame dat extrudovany polystyren,nan foliu a zaliat betonom.Mne sa to ale nezda,na spodok nema ist este aj beton a potom az dat ten polystyren,foliu a znova vrchny betonovy poter?Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
mame sice novostavbu, ale my davame - hydroizolaciu (ipu), folia, piesok na vyrovnanie, polystyren - podlahove kurie, anhydrid
Odpovedať
Profilova fotka
Hovadina ako traky. Vytrhate podlahu, vyberiete cast hliny/skvary, bordelu, zarovnate, date foliu, kari rohoz, zavolas do betonarky, ze potrebujes tolko a tolko kubikov betonu (vyska zakladnej dosky krat metre stvorcove). Dojdu, vypluju to cez okna, zarovnate. Nechate min. mesiac vyzriet. Potom Parabit, folia, niekolko vrstiev polystyenu, na to zase folia a na foliu cementovy, alebo anhydritovy poter (podla toho, ci davate podlahovku), a zase nechat min. mesiac zriet. Pre nazornu ukazku vid moj album. PS: este natahat rozvody, ked bude vytrhana podlaha.
Odpovedať
my sme robili ako keduska a max spokojnost:) a este do betonu karisiet
Odpovedať
Vyrovnat (strk, piesok). Betonova spodna nosna doska min. 100mm+kari. Zrenie betonu 28dni. Penetracia. Hydroizolacia - napojit na vodorovnu v muroch. Folia. Polystyren. Folia. Dilatacny pas okolo murov. Siete (podlahovka, elektrina..). Poter min. 50mm. Pri pouziti betonu zas karisiet, 28dnove zretie. Pri pouziti anhydridu schnutie - po 24h sa da po tom chodit, karisiet sa nesmie pouzit. Podlaha (parkety, drevo, keramika..)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?